MPG 2017 Statystyki
-
@CorreThe Co mam ci powiedzieć...znów byłem lepszy.Taksa na oddanie nie jest dobra.Kiedyś zapomniałem się przestawić w jednej z lig(Irlandia?)u @stb411 i przegrałem z nim wyjazd 0-5.Suma sumarum tytuł i tak był mój.Tamten mecz wiele mnie nauczył.Sprawdzić kilka razy to co się ustawia.Ale powiedz Michał,nie spodziewałeś się ,że zagram sobie 433 ? :).Następnym razem mnie ograsz.
-
@huzar-shakir Chodziło mi że wygram z tobą dopiero wtedy kiedy będę miał gorsze staty w meczu. Ostatni raz byłem na OSM na ponad 3 godziny przed symulacją więc czym zagrałeś to i tak dla mnie nie miało znaczenia bo wtedy ustawiony jeszcze nie byłeś. Ważne dla ciebie że zadziałało
-
@CorreThe Nie do końca się zgodzę z twoimi przemyśleniami.Wczoraj @mihau1878 miał w meczu ze mną lepsze staty i wygrał.Wprawdzie 1-0 ,ale jednak.Cóż,musisz szukać nowych rozwiązań.Ja zagrałem bardzo starym dziś i się udało.
-
Ja często wygrywam mając gorsze staty. To kwestia taktyki. Po meczu z Tobą w MPG zacząłem szukać przyczyny mojej porażki 0:2 mimo lepszych statystyk i poniekąd chyba znalazłem. W prawdzie dużo testuję to jeszcze z różnym efektem, ale jednak.
-
Ostatnie kolejki są zdecydowanie dla "Orzełków" i to własnie oni prowadzą, zwiększając swoje prowadzenie co kolejkę. Ale zobaczymy do końca jeszcze kolejki i spróbujemy odrobić straty .
Progres też zdecydowanie dla PE, a w nim króluje @Dovco_HandF, który nad kolejny graczem ma ponad 200% przewagi w progresie drużyny.
-
@Byku-Duma-Warmii U nas z transferami tak sobię.Choć dziś jako tako...
-
U nas został już tylko puchar i 2 kolejki, ale w zasadzie już wszystko jasne:)
-
@Stefan-Joptwojmać po tabelce z wynikami widać kogo punktów najbardziej zabrakło.początek bitwy wyrównany,i tyle co.brawa dla AG za ambicję.W następnej powinno być lepiej.
-
@Stefan-Joptwojmać kurde Stefan twoja mać, wyrównany mecz w statach i 3-0 ale gratulacje
-
-
@mihau1878 w porównaniu z wczorajszą symulką powiększyliśmy przewagę nad Husarią o...2 punkty.
-
@Damiś27 Identycznie jak u mnie w meczach z mistrzem jepsztelem, czerwo i przegrywam, a bez czerwa - wygrywam Gratki, ładny mecz i ładna znowu kolejka dla nas :ok_hand_tone1:.
-
@CorreThe Zgadzam się z tobą. To nie przypadek: to przeznaczenie. Nie wolno wygrywać wszystkich meczów zawsze i wszędzie. Trochę trzeba też czasem przegrać,żeby gra była ciekawsza .
-
@Dovco_HandF Ciekawostką jest to że @jepsztel tylko ze mną zagrał 4-5-1. Reszta meczy w meczach przeciwko PE grał 4-3-3.
-
@huzar-shakir Szkoda, że nie mogłem przetestować mojej formacji u niego, bo w około 30 minucie czerwona i skończyło się 3-0.
-