MPG 2017 Statystyki
-
@daroo933 Moim zdaniem ktoś z niższym celem powinien może @Dovco_HandF. Najczęściej z celem 1 zostają MVP. Zadanie 1 jest wszystko wygrywać, a reszty im i rywalom urywać punkty.
-
@mihau1878 Może i masz rację,a może i nie
-
-
Tak jak mówiłem... jeszcze spadnę na 2 miejsce...
-
13kolejka,urwać Bubkowi punkty to jak 15baniek w lotka ktore sa do wygrania-Brawo Rhet
-
@Sochaczew86 jeszcze większą sztukę zrobiłeś wygrywając u siebie z Andrzejem, który w pozostałych wyjazdach zainkasował komplet punktów.
-
Dzięki Stefan,i brawo dla Andrzeja ktory piękną blokatę sobie ugrał i odsadził konkurencje przednio.Brawo
-
Ale ja jeszcze nie grałem z rhettem chyba że mówicie o innej lidze
-
Bubi chyba już jajeczkujeUwaga:Nie grajcie po pijaku w osm,ciężko się prowadzi
-
-
@mihau1878 Nie udało się ...przysłowie do 3 razy sztuka nie zadziałało @CorreThe
-
@huzar-shakir Szkoda, chyba następnym razem odpale taktykę na odddanie bo dla OSM lepsze staty = porażka
-
@CorreThe Co mam ci powiedzieć...znów byłem lepszy.Taksa na oddanie nie jest dobra.Kiedyś zapomniałem się przestawić w jednej z lig(Irlandia?)u @stb411 i przegrałem z nim wyjazd 0-5.Suma sumarum tytuł i tak był mój.Tamten mecz wiele mnie nauczył.Sprawdzić kilka razy to co się ustawia.Ale powiedz Michał,nie spodziewałeś się ,że zagram sobie 433 ? :).Następnym razem mnie ograsz.
-
@huzar-shakir Chodziło mi że wygram z tobą dopiero wtedy kiedy będę miał gorsze staty w meczu. Ostatni raz byłem na OSM na ponad 3 godziny przed symulacją więc czym zagrałeś to i tak dla mnie nie miało znaczenia bo wtedy ustawiony jeszcze nie byłeś. Ważne dla ciebie że zadziałało
-
@CorreThe Nie do końca się zgodzę z twoimi przemyśleniami.Wczoraj @mihau1878 miał w meczu ze mną lepsze staty i wygrał.Wprawdzie 1-0 ,ale jednak.Cóż,musisz szukać nowych rozwiązań.Ja zagrałem bardzo starym dziś i się udało.
-
Ja często wygrywam mając gorsze staty. To kwestia taktyki. Po meczu z Tobą w MPG zacząłem szukać przyczyny mojej porażki 0:2 mimo lepszych statystyk i poniekąd chyba znalazłem. W prawdzie dużo testuję to jeszcze z różnym efektem, ale jednak.