MPG 2017 Statystyki
-
osoby, które będą zajmować się spisywaniem wyników do tabelki bardzo proszę o uważne wpisywanie wyników (gospodarz bitwy zawsze na pierwszym miejscu, jego bramki zawsze po lewej stronie)
pojawił się teraz błąd i statystyki musze niestety poprawiać
-
-
Jurek jak znajdziesz chwilkę poprosimy o komentarze do 2 rundy
-
Dziwna cisza przed burzą ;d
-
@Łukasz-Kowalski chyba podsumowania 2 rundy nie będzie
-
@huzar-shakir Chyba nie znasz Jerzego że tak mówisz. Powiedział że będzie w najbliższym czasie podsumowanie rundy to znaczy że będzie
-
@CorreThe nie zadawałem tobie pytania a @Łukasz-Kowalski
-
@huzar-shakir i? Po prostu odpowiedziałem na twój komentarz
-
Za nami 2 runda walk w Mistrzostwach Polski Grup 2017.
Spartacus Legends nie dał bladego cienia nadziei w słoneczny dzień na jakikolwiek dobry wynik Alei Gwiazd. Spartacusy wygrały swoją pierwszą bitwę w 4 edycji MPG w OSM. Gwiazdy liczą, że może z kimś innym się uda na farcie coś ugrać. Bo jak się nie gra, to nawet szansy sie nie ma. Ot co :ok_hand_tone1:.
Faworyci tych zawodów (nic nowego, oni zawsze są faworytami, ale to nie znaczy, że nie można ich zlać -- a stało się tak rok temu, gdzie wylądowali za pudłem) - grupa Polish Eagles idzie jak rosyjski czołg przez syberyjską tajgę miażdżąc konsekwentnie każdą przeszkodę na drodze. Nawet sosny, bez najmniejszego uszczerbku dla stali i bez przewracania się do góry gąsienicami . W bitwie z Polish Legends co prawda ostro dostali po piórach w pierwszej odsłonie ligi, ale w drugiej części polskie Orły nie dały szans polskim Legendom, które oszołomione widziały tylko orłów cień na swojej drodze, tracąc wydawałoby się tak pewne zwycięstwo.
I wreszcie bitwa nad bitwami, obok całej reszty i za pamięci oraz pod całością. Od lat walcząca na międzynarodowych arenach Husarya_PL walczyła z Polish Warriors, grupą która walczy o chwałę niczym wygłodzone rekiny polarne na wodach arktycznych żądne krwi. Bitwa jak dwóch pięściarzy w zwarciu, cios za cios, garda za gardę, w podbródek i w szczękę, przez wszystkie 17 rund. W końcu sędzia spojrzał pod pogięte i popękane przyłbice polskich husarzy, popatrzył na zroszone potem i krwią czoła polskich wojowników i z lekkim zezem i czkawką oznajmił, że minimalnie na punkty wygrywa PW po raz pierwszy (chwała im, a na pohybel im wrogom!), choć to druga już runda, a huzarzyny mogą się iść umyć i szykować stawać w szranki do 3 rundy, szukając zemsty za porażkę na Bogu Ducha winnych następnych rywalach. .
-
@huzar-shakir said in MPG 2017:
@CorreThe nie zadawałem tobie pytania a @Łukasz-Kowalski
Forum jest dla wszystkich, więc prosiłbym o więcej szacunku, skoro @CorreThe odpowiedział to oznacza, że wie coś więcej, co okazało się faktem:)
-
@Dovco_HandF Świetna recenzja.W końcu się jej doczekałem.Przeczytanie, więc można iść spać.
-
Pierwsza kolejka dla Orzełków
-
nie fajnie, Łukasz ma całkiem niezłą skuteczność w strzałach 5:3 a w meczu 3:0, przy w miarę równych statystykach