lig moderatörüyüm ligden menejer atmak istiyorum
-
dün gece actıgım lige arkaşlarımı davet edicektm ama kilidi bi sıkıntıdan ötürü 1 dakika kaldırdım ve 8 tane menejer girmiş.bunların çoğu yabancı arap filan.ben bu menejerleri ligmden atamaz mıyım yada isimlerini versem siz çıkaramazmısınız
-
This post is deleted!
-
- Ligi özel yaptırsanız yani kilitli yaptıysanız tekrardan açmanız mümkün değil
- 3 gün boyunca aktif olmayan menajerleri anca liginizden atabilirsiniz. Diğer türlü atmanız mümkün değil
-
@Bayram-Karakuş yani şimdi kilidi kaldırsamda yeniden açamıyomuyum.
-
@Caner-free liginiz kilitliyse bunu açmanız mümkün değil
-
@Bayram-Karakuş kilitten kastınız bnm lige girişte koyduğum kilit değil mi.yoksa kilit olayını yeni duyuyorum
-
@Caner-free evet lige girişte koyduğunuz kilittir. Yani liginizi özel yaptıysanız daha sonradan herkese açık hale getiremiyorsunuz ligi
-
@Bayram-Karakuş he onu biliyodum.zaten o noktada sorun yok.teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
-
@Caner-free said in lig moderatörüyüm ligden menejer atmak istiyorum:
dün gece actıgım lige arkaşlarımı davet edicektm ama kilidi bi sıkıntıdan ötürü 1 dakika kaldırdım ve 8 tane menejer girmiş.bunların çoğu yabancı arap filan.ben bu menejerleri ligmden atamaz mıyım yada isimlerini versem siz çıkaramazmısınız
Sadece 3 gün boyunca oyuna giriş yapmayan menajerleri oyundan atabilirsin. Liginde gelişmiş moderatör araçlarını kullanmadığın için istediğin zaman ligindeki kilidi kaldırabilirsin. Yanlış bilgi vermeyelim @Bayram-Karakuş