Skip to content

Destek

Sorulara cevap vermek ve hatalara çözüm bulmak için buradayız.

2.8k Topics 7.3k Posts
  • Şikayet ettim 72 saat oldu çözüm sıfır

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    289 Views
    SosyokratS
    @revengeiscoming said in Şikayet ettim 72 saat oldu çözüm sıfır: @türkolog61 Forumda hile bildirimi yapmak yasak. Daha fazla kanıtla daha açıklayıcı olarak tekrar tekrar raporlayın ve raporunuzu resimlerle destekleyin. Raporu e-mailden onaylamayı unutmayın. Eğer hile varsa elbet bir açık verecektir.
  • BENCİLLİK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ

Locked Moved
    2
    0 Votes
    2 Posts
    348 Views
    HesteraH
    @umutserap said in BENCİLLİK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ: Forumun amacı ne ?? Amaç millete yardımcı olmaksa hakeza ancak bencillik yapmaksa kapatılması daha uygun olur bu kadarda olmaz arkadaş yani bi taktik yardımı istedik sanki en ayrıntısına kadar istedik 5 3 2’ye karşı galip gelemiyorum yardımcı olur musunuz buna karşı hangi taktikle çıkmam lazım diye yardım istedik yani sayıları istemiyoruz bu kadarda olmaz arkadaş yani bi yardımcı olsanız canınız mı çıkacak birinci mi olacaz arkadaş bi taktikle forum hiç bana göre değilmiş üstüne alınan alınır alınmayan hak veren verir burda amaç yardımcı olmaktan çıkmış bir hale gelmiştir Merhaba . Forumların amacı tabikide insanların birbirine yardımcı olması sohbet etmesidir kurallar dahilinde fakat herkes her taktiği detaylı bir şekilde paylaşmak zorunda değil. Bunun için zaten OSM Taktikleri başlığını kullanmanız gerekiyordu ve o başlığı her okuyanın cevap verme gibi bir zorunluluğu yok.Açmış olduğunuz başlık konu içeriği ile zaten uyuşmuyor. Konuya aşağıdaki başlıktan devam edebilirsiniz. https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/5518
  • GİRİŞ PROBLEMİ

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    364 Views
    S
    @osmsüpermenajer said in GİRİŞ PROBLEMİ: @frk038 Merhaba Kullanıcı Adınızla Beraber tr.support@onlinesoccermanager.com Adresine Email Atınız.
  • Manager Puanım hala eklenmedi acil çözüm bulun ???

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    307 Views
    S
    @UmutSerap Merhaba; menajer puanınız profilinize eklenmiş, iyi oyunlar. [image: 2gsfy8w.jpg]
  • Manager puanım eklenmedi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    311 Views
    YusuF ÇİRCİY
    @osmsüpermenajer said in Manager puanım eklenmedi: @umutserap Merhaba Ekip Savaşınız Buğün Bittiyse Yarın Mp Puanınız Eklenir.
  • Kupa maçı ve lig maçı

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    546 Views
    S
    @osmsüpermenajer said in Kupa maçı ve lig maçı: @doğukançınar Merhaba Yeni Güncellemeyle Kaldırldı Artık Sağ Tarfta Topluluk Ordan Aktif Ligleri Görebilirsiniz. @doğukançınar said in Kupa maçı ve lig maçı: Arkadaşlar merhaba herkese geçen kupada yenildiğim bir maçta sanki ligte yenilmişim gibi rakibime 3 puan yazıldı ve rakibim beni geçti yani aynı maç için hem kupadan elendim hem ligte rakibim 3puan alıp beni sıralama da geçti .He uzun süredir soracağım bir soru var hani eskiler bilir serverler vardı bir sürü onlar artık yok mu istediğim takımları çok zor buluyorum @DoğukanÇınar Merhaba; oynadığınız maçın kupa maçı olduğundan emin olun. Lig tablosundaki Galibiyet, Mağlubiyet ve Beraberliği gösteren işaretler sadece Lig maçları için geçerlidir. Kupa maçlarını kapsamaz. Maç takviminden rakibinizin ve sizin lig maçlarınıza bakarak mevcut puan durumunu kontrol edebilirsiniz. İyi oyunlar.
  • Kupa Sorunu

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    395 Views
    S
    @ofmanager_ said in Kupa Sorunu: @gmy550 https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/41067/tamamladığım-kıtalar-ve-bazı-kupalarım-silinmiş Burada gerekli cevap verilmiş. İnceleyebilirsiniz. Ek olarak karşılaştığınız sorunun cevabını forumda önce arayıp daha sonra bulamadığınız takdirde buraya yazabilirsiniz. İyi oyunlar.
  • Tamamladığım kıtalar ve bazı kupalarım silinmiş.

Locked
    3
    1 Votes
    3 Posts
    479 Views
    SosyokratS
    Merhaba, Hatayı tespit ettik. Ligler silinmedi tüm kullanıcılarda hatanın giderilmesi bir kaç gün veya bir hafta sürebilir
  • Video izleme

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    402 Views
    CnytAknC
    @zecka2014 Merhaba Hata giderildi bir sonraki güncellemeyle ödül alabileceksiniz. Önümüzdeki hafta güncelleme gelecek,bu zamana kadar tarayıcıdan video izlemenizi öneririz.
  • Video izleme

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    288 Views
    hustundelH
    @zecka2014 Hatanın farkındayız ve çözümü bekliyoruz. Sorun çözülene kadar cihazınızın tarayıcı kısmından OSM'ye girip ücretsiz boss coins kazanabilirsiniz video izleyerek
  • Gözünüzü sevdiğim bu nasıl bir ligtir ya çok uzun sürdü

Locked
    5
    1 Votes
    5 Posts
    637 Views
    HesteraH
    @umutserap Merhaba Savaş ligleri belirli aralıklar ile Gamebasics tarafından belirlenir.
  • Sezon Sonu

Locked
    4
    0 Votes
    4 Posts
    503 Views
    HesteraH
    @osmsüpermenajer said in Sezon Sonu: @saitsait60 Merhaba Lig sonunda eğer hiç bir moderatör aracını kullanmadıysanız toplam menajer puanın %2.5 kadarı Boss Coins olarak geri gelmektedir
  • Benim neden puanlarım az

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    312 Views
    HesteraH
    @lordeomer Merhaba , Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder 180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder. 700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder
  • Kupa finalinde rakipin antrenman kampı alması :(

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    485 Views
    HesteraH
    Lütfen gereksiz konular açmayınız.
  • Yeni Savaş Ligi

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    439 Views
    CnytAknC
    @umutserap Savaş ligleri belli bir süre sonra değişiyor sabit kalmıyor kısa zaman sonra değişir.
  • Savaş Server

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    301 Views
    HesteraH
    @AYRINMENN Merhaba Server saatleri hangi ekibin ev sahibi olmasına göre belirlenir. Ekip savaşı eşleştirmesinde kimin ev sahibi olacağına sistem karar verir ve bu tamamen şansdan ibarettir. Genelde bahsetmiş olduğunuz gibi yabancı ekipler ile karşılaşıldığında maç simulasyon saati farklılık gösterebilir. Bu farklılık o ekipler içinde geçerli. Maç bizim saatimize göre ekibe bağlı olarak 01:30 da oynanabilir. Dediğim gibi server ile alakalı bir durum. Transfer simulasyonlarıda kimi serverlarda gece 01:00 da başlarken bazı serverlarda ise 03:00 // 05.00 veya farklı saatlerde başlayabilir. Farklı bir yabancı ekipte bizim ekiplerimizle Away team olarak eşleştiğinde bizim sunucu saatlerimize göre hareket etmek zorundalar. Kısacası burada bir haksızlık yok. Server saatleri ile ilgili öneri açabilirsiniz.
  • Ekip Savaşı Puan Hatası

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    356 Views
    CnytAknC
    @osmsüpermenajer Puanlar bazen gecikmeli eklenebiliyor bu gibi durumlarda lig sonunda eklenmez ise basvurmaniz daha dogru.
  • Manager Puanım eklenmedi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    344 Views
    HesteraH
    @umutserap said in Manager Puanım eklenmedi: Dünden beri Manchester City takım ligim bitti Manager puanım eklenmedi 1790 puanımın eklenmesini rica ediyorum kullanıcı adı UmutSerap Liginizi hangi slotta bitirdiyseniz lig sonunda kazandığınız menajer puanı sadece o slota eklenir. Tüm slottaki menajer puanları toplanmaz.
  • Boss coins gelmiyor.

Locked
    4
    0 Votes
    4 Posts
    926 Views
    CnytAknC
    @tunc-cevik hatalar iletildi en kisa surede duzeltilecektir.
  • Yüzde yüz hileli hesap !!!!!

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    423 Views
    SosyokratS
    @osmsüpermenajer said in Yüzde yüz hileli hesap !!!!!: @umutserap Merhaba Hile yapan Menajerin Profiline Girerek Hileciyi Rapor Edebilirsiniz Emaile gelen linki onaylamayı unutmayın 72 saat içinde yönetici arkadaşlar gereğini yapacaklardır. ( NOT ) Forumda hile bildirimi yasaktır