Skip to content

Destek

Sorulara cevap vermek ve hatalara çözüm bulmak için buradayız.

2.7k Topics 7.2k Posts
  • Futbolcu Reytingleri

Locked Moved
    4
    0 Votes
    4 Posts
    2k Views
    SEXAFONNS
    @ba7-pro Merhaba oyuncu güçleri transfermarkt verilerine göre ayarlanıyor. Iyi forumlar.
  • Telefondan Osm ye girilmiyor

Locked
    11
    0 Votes
    11 Posts
    1k Views
    SEXAFONNS
    @sütlüpizza Merhaba Malesef bu sorum Osm den kaynaklanmamaktadır.Telefondan osm ayarlarının ön belleği isterseniz silin veyahut internet ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. iyi forumlar.
  • 1 Votes
    4 Posts
    840 Views
    SEXAFONNS
    @savasscan Iyi forumlar.Soruları cevapladığınız için teşekkürler.
  • Hesabım Geçici olarak Bloklandı. MENAJER SAYFALARIM KAPANDI !

Locked
    3
    1
    0 Votes
    3 Posts
    3k Views
    SavassCanS
    @hestera şifremi yanlış girdikten sonra o uyarı aldım geçici olarak bloklandı uyarısı... fakat sonra mail yoluyla şifremi sıfırladım genede sokmadı bende bu sefer vpn ile girdim hesabıma oldu. sonra vpn den çıkıp normal tr ip si ile girince hiçbir sorun yaşamadım... fakat o günden itibaren en az 10 kere cache, log, önbellek temizlemesi yapmışımdır... sorunun tarayıcımla veya gereksiz çöp dosyalarla ilgisi yok şuan...
  • Lig bitti coins hesaba geçmedi

Locked
    2
    1 Votes
    2 Posts
    354 Views
    SEXAFONNS
    @cimenmst Merhaba mesut abi Tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atarsan sorunla ilgilenebiliriz.
  • Transfer Listesi

Moved
    1
    0 Votes
    1 Posts
    376 Views
    No one has replied
  • Antreman Sorunu

Locked
    9
    1
    0 Votes
    9 Posts
    571 Views
    CnytAknC
    @sütlüpizza
  • Almanya ligi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    1k Views
    SEXAFONNS
    @saitsait60 anlaşma bitmiştir tekrar bir sözleşme gelecek mi şu an bilmiyoruz.
  • MAİL VE TELEFON DEĞİŞTİRME

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    528 Views
    SEXAFONNS
    @35pasha1925 Merhaba samsung telefonunuzdan uygulamayı silip i-phone'ye osm indirerek giriş yapabilirsiniz. Mail adresi değişimi için profile girip düzenle kısmından mail adresini değişebilirsin. iyi günler
  • Osm şifresini unuttum

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    496 Views
    HesteraH
    @teblig-memuru konu ile ilgili arkadaşınız tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atsın
  • Oyun hatası mıdır, illegal midir bilemiyorum ?

Locked
    7
    2
    0 Votes
    7 Posts
    776 Views
    SEXAFONNS
    @ersen-kocaman Estağfurullah dostum bende dikkat etmemiştim beraber öğrenmiş olduk @saitsait60 Maalesef dostum Osm şirketi bunu uygun görmüş.Bize de tadını çıkarmak kalıyor Iyi forumlar dilerim.Keyifli ligler
  • server hata verdi

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    663 Views
    SEXAFONNS
    Merhaba Böyle bir hata mevcut değildir sistem de.Internet hızından veya sayfanın ağır olarak yüklenmesinden dolayı böyle bir hata almış olabilirsiniz. Iyi Forumlar dilerim.
  • Oyuncu bölgesi için yardım!

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    266 Views
    SEXAFONNS
    @xanias Merhaba taktik yardımi için osm taktikleri başlığını kullanın. iyi Forumlar.
  • Hilecilerin banlanması

Locked Moved
    3
    1 Votes
    3 Posts
    456 Views
    SEXAFONNS
    @saitsait60 said in Hilecilerin banlanması: @sirjessepinkman raporlarla 72 saat içinde ilgileniliyor. @SirJessePinkman Lütfen hileciyi raporladıktan sonra bekleyin 72 saat içinde eğer bir hile söz konusu ise gereği yapılır. Iyi forumlar.
  • Kurallar var, Yaptırım yok! Neden?

Locked Moved
    4
    1
    8 Votes
    4 Posts
    2k Views
    hustundelH
    Savaşlarda takım performansını ve stratejini öne çıkarmak için ekip içinde yapılan transferlerde bir kural uygulamıyoruz. Bunun dışındaki tüm OSM kuralları savaşlarda geçerlidir. Not: Bu sadece OSM savaş modunu kullanarak yaptığınız savaşlar için geçerlidir. Kendi aranızda lig kurarak yaptığınız savaşlarda bütün OSM kuralları geçerlidir. @ALİ-KOÇ-61 @BJK-MUAMMER @manhay @RiddLee @tankkaplani
  • Yardım...!

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    353 Views
    CnytAknC
    @turco895 Transfer sezonu daha yeni başlıyor ve bütün oyuncuların takıma gelmesi bekleniyor lig başlarken yapılabilir bunun için bu linkten güncellemeleri takip edebilirsiniz https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/19012/league-updates/211
  • Ligimizin Kaderi

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    416 Views
    HesteraH
  • OSM MENAJER PUANI

Locked
    2
    1
    0 Votes
    2 Posts
    457 Views
    HesteraH
    @caner59 Merhaba ; Her 4 slotun menajer puanı ayrı ayrı hesaplanır genel olarak toplanmaz. 6 aydan eski olan hesaplarda eski topladığınız menajer puanları baz alınarak %1 oranında düşüş yaşanır bu tüm menajerler için geçerlidir. Herhangi bir slotunuzda liginiz bittiğinde bir sonraki simulasyonda menajer puanınız oynamış olduğunuz slotunuza eklenmiş olur
  • Özel ligi ve sezon öncesini kapatma

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    656 Views
    HesteraH
    @rafet6161 said in Özel ligi ve sezon öncesini kapatma: Özel ligi kapatınca diğer ayarları değiştiremiyorum ve sezon öncesini kapatınca gelişmiş araçları kapatıyorsun diyip özel ligi de kapatamayacağımı söylüyor Gelişmiş araçları eğer kullanırsanız lig bitimine kadar ligi açamazsınız.
  • 0 Votes
    2 Posts
    343 Views
    CnytAknC
    @35pasha1925 Bedeli düşük oyuncuları koymayı deneyebilirsiniz, bedel arttıkça satmak daha çok zorlaşır bu doğal.