OSM Taktikleri
-
@Curtis-Parker Merhaba.
Hedef 15 i alabilirsiniz. 352 de zor randıman alabilirsin. Sıradaşı taktik olarak defasif 631 Ofansif ise tehilikeli skorlara yol açabilir.
-
@babuşthekıro Direk 451 KGV kullan.
-
@babuşthekıro Herşey olabilir
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@Curtis-Parker Merhaba.
Hedef 15 i alabilirsiniz. 352 de zor randıman alabilirsin. Sıradaşı taktik olarak defasif 631 Ofansif ise tehilikeli skorlara yol açabilir.
Sadece, ben Sunderland'i almayı düşünüyordum. Everton gibi takımlarla maç yaparken oyunun kontrolü bende olsun istiyorum. Ben çok gerçekçi düşünüyorum her oyunda, bütün sıkıntım bu. Yani bütün maç pas yapıp rakibe topu vermeden, pozisyon vermeden gol bulmaya çalışmak istiyorum. -
Hatta gerçekçi olması için osm ismimi kendi isimim yapıp yanına sayılar yazmadım, daha önce seçilmemiş bir isim ve soyisim kombinasyonu yaptım. Kişinin görünüşü için ise Chris Pratt'i seçtim. Kendime bir instagram hesabı açtım. Gerçekten Mönchengladbach'ın teknik direktörü gibi davranıyorum. @curtisparker17 takip ederseniz sevinirim.
-
@mrtgll33 80-90 güç aralığında kaptanım Ronaldo forvetim rakibime göre iyi, ortasaha da 85-90 işimi görür derecede,defans da en kötü 80 en iyi 90 gibi orta derecede hedef 4 olan bi takımım yeterli sayıda oyuncum var bunlar işini görür umarım...
-
4-3-3B Kaleyi görünce vura karşı neyle oynayım
-
@babuşthekıro kadron rakipten kötü değilse aynı dizilişle paslaşarak veya kanatları kullanırsan kazanacağını düşünüyorum.
-
@Curtis-Parker Kadrom ligin en iyi kadrosu da ben zaten kazanacağımı biliyorum. En iyi taktikle çıkmak istiyorum. 3-4-3 KK ile çıkayım diyorum ne dersiniz.
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@GS_METECAN 3-5-2 oynatırken 5 li orta sahaların kanatları komple kullanması öngörülebilir, yani defanstaki 3 oyuncunun 2 sini bek olarak görüp ofansif oyuncu koymak yanlış bir hamle gibi geldi bana, 3-5-2 ana sisteminde kanat orta sahaların hem ofansif hem defansif yaptırımı daha önemlidir, hücum gücü yüksek defans ile oldukça açık verir takım, böyle düşünüyorum. @MrOguzDogan
Hiç bir şey olmaz...Ben oynatiyom öyle kgv de defans bile gol atıyor...Murat şuraya kırk yılda bir yazı yazalım dedik be kardeşim...Tamam yazmam artık buraya
-
@GS_METECAN Ya gel sabaha kadar yaz olur mu öyle şey Ben genelde böyle düşünüyorum 352 için, birbirimizden bişeyler öğreniriz elbet :hugging:
-
@Curtis-Parker Düşünce güzel ama uygulaması nasıl olur bilemem
-
@babuşthekıro 433 KGV oynuyorsa maç senindir hiç düşünme 433A KK oyna.
-
beyler ben 6 yıldır bu oyunu oynuyorum. bu oyun her maç aynı taktikle oynanan bir oyun değil. karşı takıma karşı her maç farklı taktikle oynamalısınız başarılı olmak istiyorsanız diğer türlü çok zor
-
@babuşthekıro Kardeşim kadro farkı gerçekten çok yüksek ama verdiğim 451 belki 1 puan kazandırır Küçük bir ihtimal ama aşırı fark olmuş.
-
@DoğukanUçanOfficialS Katılıyorum. Rakibe göre taktik olmalı sabit taktik değil.