MPG 2021
-
@Dovco_HandF @troczek13 @Dino-Ligenza @Mati-Colchoner @ToomAnyWays czy drużyna Wild Tigers wystawia za 93martinez kogoś innego bo owy gracz dostał już 3 zaproszenia i nie doszedł do ligi
-
@Ochroniarz_123 Dobrze, że pytasz. Z tego, co wiem to dwóch graczów z „Wild Tigres” się zameldowało, pozostali nie dołączą już. Dlatego poprosimy ich o rezygnację z tych dwóch lig.
-
Ok rozumiem w takim razie temat zamkniety dzięki za szybką odpowiedzwyniki z ligi 5 będą wstawiane codzienniepowodzenia chłopaki dalej
-
@Ochroniarz_123 Świetnie wrzucaj, ile wlezie. Dzięki, Tobie też z przodu skuteczności, z tyłu zero w bramce gości.
-
Na czele menadżerowie, którzy solidarnie wygrali swoje mecze: k0siorororo, @jasiuk88, @grzechu111, @Qwertex787 i ja. Najszybciej strzelona bramka w lidze padła u mnie w 1' spotkania, potem nudy do końca. Czekamy na bramki w 90' i doliczonym czasie gry.
1 kolejka w lidze nr 1:
-
Witam,
W lidze 8 gracz janek04 opuścił rozgrywki,gral druzyna PSV. -
@peleKPS Witaj. Od teraz gracie z botem. Został jeszcze jeden gracz z (Wild Tigres) w liga 3
-
@Fajresss bot też zachachmęci "coś"
-
@dino-ligenza jaki był powód, że grupa WT zrezygnowała z udziału? Jeśli tak po prostu bo przegrali swoje mecze to powinni dostać dożywotni zakaz udziału w turniejach polskiej społeczności
-
@Dovco_HandF co się stało z zawodnikiem kamak0000 w naszej lidze? Widzę że po porażce 4-0 opuścił ligę? Jest to gracz APE z tego co widziałem. Masz jakieś info? Grał on drużyną Persela.
-
Kolejka numer 2 w lidze 5
-
Niedozwolony transfer dokonany przez MARKO ROIS w lidze nr. 7.
-
@daroo933 Tajemnica i to ta z tych „ściśle tajne przez poufne” nie będziemy karać ich w tak drastyczny sposób, jak sugerujesz. Poczekamy rok, a może się ogarną.
-
@dino-ligenza A co z tym Kamak0000 z APE? O co tu chodzi?
-
@jasiuk88 Nie mam pojęcia, poczekamy na wyjaśnienia przedstawiciela APE
-
3 kolejka Liga 5
-
@dino-ligenza A co z tym Kamak0000 z APE? O co tu chodzi?
Proste, nietórzy mają problem z porażkami jak zaczynają grać z rywalami na wysokim, polskim poziomie. Przegrał wysoko, zdenerwował się i odszedł z ligi. Potem, albo z kimś porozmawiał, albo sam ochłonął, bo próbował wrócić. Zaakceptowałem mu prośbę o przyjęcie, ale system nie pozwoli ci wrócić do raz opuszczonej ligi, nawet jakbyś był Arabem i płacił sztabkami złota. Więc osłabił swoją grupę. W tej sytuacji bot będzie reprezentował APE do końca ligi, a w 2 rundzie zapewne zawodnik zostanie wymieniony przez szefostwo swojej grupy.
-
@dovco_handf dzięki za informację. W takim razie w lidze mamy dwa boty po prostu
-
W Lidze 3 MPG jeden z graczy opuścił ligę, mowa o graczu @patrol203_3 z grupy Polish Golden Lions,
Wysoce nieodpowiedzialne zachowanie, gdyż trzech menadżerów musiało grać z tym klubem, a teraz zespół będzie prowadził bot, i ktoś na tym zyska, no ale trudno.Swoją drogą mam pomysł, nie wiem czy generalicja MPG zgodzi się na niego, ale proponuje (bo sytuacja podobna jest w innych grupach), żeby punkty które będą zdobywane na "bocie" nie były liczone do ogólnej puli, i tak samo punkty, które zdobyli gracze na tym przeciwniku, wiem że nie wszystkich to zadowoli (szczególnie tych którzy zdobyli już punkty) ale to jedyne sensowne rozwiązanie sprawy w mojej opinii.
Tak w ogóle sam zdobyłem z tym przeciwnikiem punkty, ale bez problemu mogę zgodzić się na ich usunięcie