Sugestie, aby udoskonalić OSM...
-
Witam. Nie wiem czy ktos juz o tym mowil ale moja sugestia:
- W ligach gdzie nie ma mozliwsci transferow (jak All Stars czy Nostalgia itp) kazda druzyna powinna miec komplet zawodnikow na dane pozycje gdyz obniza to bardzo mozliwosci taktyczne
-
@jasiuk88 said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Witam. Nie wiem czy ktos juz o tym mowil ale moja sugestia:
- W ligach gdzie nie ma mozliwsci transferow (jak All Stars czy Nostalgia itp) kazda druzyna powinna miec komplet zawodnikow na dane pozycje gdyz obniza to bardzo mozliwosci taktyczne
O to walczę od początku zmian
-
@dovco_handf said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
@damian_skinek said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Taka mała sugestia. Proponuję poszerzenie liczby lig, w których odbywają się bitwy. Obecnie gramy w kółko w około 10 ligach.
Fajnie jakbyśmy zagrali w Polsce, prawda?
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/47458/crew-battle-league/235?page=12
Doczekaliśmy się
-
@damian_skinek Udoskonalili dobór krajów do bitew rankingowych jak widać, bo wreszcie mamy Polskę... od dzisiejszego dnia
-
Chciałbym i pewnie wielu menadżerów z osm-u by pojawiła się opcja jednorazowa zmiany nicku w grze bądź np raz na 5 lat.
Znam wielu menadżerów co zakładało konto w wieku 10-15 lat i nick był wzięty z nieba, a teraz by sobie każdy chciał ustawić bardziej kreatywny nick, bo nikt nie chce zaczynać kariery od początku na nowym koncie. -
Ja mam sugestię aby w końcu naprawić dość irytujący błąd w apce OSM.
Wynik naszej bitwy:
A tak to widzi apka:
-
@Damian_Skinek no to wgl jest irytujące.
I ogólnie przegrana bądź wygraną w bitwie przy stanie remisowym powinna wyskoczyć informacja dlaczego przegrała dana grupa bądź wygrała, np zwycięstwo i pod spodem bilans bramek 20-15 a u drużyny przegranej przegrana bilans bramek 15-20. -
@seba191995 said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Chciałbym i pewnie wielu menadżerów z osm-u by pojawiła się opcja jednorazowa zmiany nicku w grze bądź np raz na 5 lat.
Znam wielu menadżerów co zakładało konto w wieku 10-15 lat i nick był wzięty z nieba, a teraz by sobie każdy chciał ustawić bardziej kreatywny nick, bo nikt nie chce zaczynać kariery od początku na nowym koncie.Firma rozważa w przyszłości możliwość zmiany nicku w przyszłości. Na razie wiem tylko tyle w tym temacie.
@damian_skinek said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Ja mam sugestię aby w końcu naprawić dość irytujący błąd w apce OSM.
Wynik naszej bitwy:
A tak to widzi apka:
Podzielam opinię, szalenie irytująca sytuacja, poruszę sprawę "na górze" .
-
Znam wielu menadżerów co zakładało konto w wieku 10-15 lat i nick był wzięty z nieba, a teraz by sobie każdy chciał ustawić bardziej kreatywny nick, bo nikt nie chce zaczynać kariery od początku na nowym koncie.Firma rozważa możliwość zmiany nicku w przyszłości, nawet było już takie pytanie w jednej z ankiet, ale póki co użytkownicy OSM byli przeciwni tej zmianie i temat jest odłożony na przyszłość.
-
@Damian_Skinek no to wgl jest irytujące.
I ogólnie przegrana bądź wygraną w bitwie przy stanie remisowym powinna wyskoczyć informacja dlaczego przegrała dana grupa bądź wygrała, np zwycięstwo i pod spodem bilans bramek 20-15 a u drużyny przegranej przegrana bilans bramek 15-20.Dobre rozwiązanie, @Seba191995. Fajnie byłoby, gdyby to wprowadzili .
-
-
-
-
@dooshek said in POLSKI RANKING GRUP :
@dovco_handf ja bym zrobił tak,aby niemożliwe było zmienić taktykę w czasie trwania meczu.. jednak podejrzewam że będzie duży głos sprzeciwu.
-
@dino-ligenza said in POLSKI RANKING GRUP :
Jakbym poszedł krok dalej od Tomka, popieram zablokowanie „ustawek” w trakcie meczu i dodałbym taktykę na drugie 45 min, np. zaczynam mecz 433, a w drugiej połowie przechodzę na 523. Wprowadziłbym też zmianę w przypadku czerwonej kartki.
-
@seba191995 said in POLSKI RANKING GRUP :
@dooshek to już powinno być od dawna, rusza mecz wyskakuje "mecz trwa" i koniec możliwości ustawiania do wyników.
-
Popieram możliwość wprowadzenia zmiany taktyki na drugą połowę, oraz wprowadzenie sugestii zmian (jeśli zmieniamy taktykę zazwyczaj musimy wymienić graczy), a najfajniejszą moim zdaniem zmianą byłaby możliwość zapisania ustawień meczowych
-
Wiem że tak już dość czasu minęło od ostatniego posta na tym wątku ale wpadło mi do głowy, może to jest dobry pomysł, może nie, inni uznają, ale żeby pokazywało w grze czy ktoś jest aktywny czy nie. Wtedy byłoby widać np. czy ktoś nie odpowiada bo go nie ma w grze czy z innego powodu
-
@łuksal Niby widać na profilu menadżera oraz w tabeli menadżerów ostatnie zalogowanie, ale to nie znaczy, że cały czas jest zalogowany, prawda?
-
@dovco_handf no właśnie o to chodzi
-
@łuksal Dobry pomysł, Łukaszu .
-
Twórcy bardzo się starają aby ulepszać grę xD