☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
Wysłałem zaproszenia wszystkim w niecałe 5 sekund! Wow, ale jestem z siebie dumny .
-
Jest już nas 14 w kwadrans w lidze! Brakuje tylko 2. Pięknie
-
W ciągu 25 minut liga nr 7 w MPG 2022 runda 1 jest w komplecie. Nikt nie miał problemów z dołączeniem i wybraniem klubu .
-
Liga 6 założona, zaproszenia wysłane
-
W lidze 8 brakuje tylko @Prezes-Kukito
Kara dla zawodnika
-
Uczestnicy bardzo mocnej Ligi nr 7 w MPG 2022 runda 1:
Powodzenia życzę wszystkim, na starcie ligi, będąc na ostatnim z możliwych miejsc . -
@troczek13 said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
U nas brakuje tylko @eryko99
Aktualizacja: mamy komplet!
Powodzenia wszystkim i dobrej zabawy! -
Liga nr 1 również w komplecie.
-
Pozdrawiamy Spartę
-
LIGA 3
KOLEJKA 1
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 2 -
LIGA 1 - 1/30
-
Brawo tylko pogratulować takiego zachowania @Dziadu11 wstyd dla całej grupy. Nie potrafisz przyjąć wyniku na klatę. Poziom frustracji jak u dzieciaka. Za takie zachowanie powinna być kara to by kolejnym razem inni pomyśleli zanim cokolwiek napiszą
-
@__tommyshelby__ said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
Pozdrawiamy Spartę
Wszelkie tego typu rozmowy na czacie można zgłosić po angielsku na specjalnym arkuszu zgłoszeniowym do adminów w celu ukarania delikwenta. OSM to nie melina, gdzie można wyzywać z byle powodu innych graczy.
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/en-us
How do I report a manager who is harassing me or being inappropriate?
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/en-us/requests/new -
@daroo933 to nie pierwszy tego typu wybryk tej osoby. W zeszłym roku już też wypisywał do naszego gracza AMP po porażce - że ma szczęście, bo się niby nie ustawił.
Apeluję do szefostwa Sparty o przywołanie do porządku tego osobnika, bo nie tylko psuje reputację swojej grupie, ale także uprzykrza grę innym graczom.
Do organizatorów apeluję o podjęcie kroków w celu ukarania za szerzenie mowy nienawiści. -
Szefa grupy Polish Sparta: @Ochroniarz_123 proszę, aby pouczył członka grupy: @dziadu11 o odpowiednim zachowaniu w grze i szacunku do innych graczy, którzy są tu z nami po to, aby się zreleksować, a nie stresować nieodpowiednim zachowaniem towarzyszy gry. Nasze forum nie służy do załatwiania takich spraw.
-
Zaczęliśmy i my w lidze nr 7.
Pierwszym liderem został @Mati-Colchoner z Polish Legends, który rozgromił w meczu u siebie @Docencik z Polish Warriors.
-
@__tommyshelby__
Ja również pozdrawiam. Niezły ananas z tego waszego gracza . Dobra sześćdziesiona . Jakoś mnie to nie dziwi. Na kolegów z grupy tez donosi? Pewnie tak bo dzisiejsza młodzież nie ma zasad. Co do zaistniałej rozmowy to sie nie wypowiadam bo to nie sprawa forum. Rozmowa była między mną a nim i nie zamierzam komentować waszych opini.