☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
Liga 2 - kolejki 29-30/30
Końcowa tabela
Wartości kadr
-
Liga 6
PodsumowanieTabela
Wartości
Cele
Bramki i Kartki
Brakło relacji z mojej strony ze wzgląd na problem logowania poprzez fejsa.
Dziękuję wszystkim rywalom za grę @bangello gratuluję zasłużonej wygranej. Wszyscy razem z @zkrystian walczyliśmy do ostatniej kolejki o podium. Mega liga, mega wyrównany poziom -
@sebastian-corby
Dziękuję Panowie za świetne zawody, o zwycięstwie zdecydowały detale. Do zobaczenia w drugiej rundzie. -
Jutro wstawimy podsumowanie pierwszej rundy
-
Tymczasem zapraszam do zgłoszenia składu na rundę drugą w tym temacie
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/67508/mistrzostwa-polski-grup-2022-mpg-składy-druga-rundaZgłaszanie składu na drugą rundę 11-15/7/22
Start drugiej rundy 18/7/22 -
Wybaczcie za niedopatrzenie, ale muszę uzupełnić Regulamin o kary. Przepraszam że robię to dopiero teraz. Mea culpa.
◉ 8 - Kary
- 8.1 - opuszczenie przez użytkownika ligi skutkuje karą -100 punktów
- 8.2 - opuszczenie grupy w trakcie rozgrywek - ban na 2 lata dla gracza na udział w turniejach organizowanych przez Polski Personel OSM
- 8.3 - zmiana w składzie w trakcie rozgrywek: - 20 punktów*
*nie uwzględnimy kar grupom które zostały wprowadzone w błąd podczas pierwszej rundy, ze względu na przekazanie nieprawidłowych instrukcji przez organizatora
-
Klasyfikacja generalna po pierwszej rundzie
Po pierwszej rundzie w Mistrzostwach prowadzi Polish Legends przed Polish Patriots oraz PolskaAkademiaMenadżerów
W kategorii Najlepsza Akademia prowadzi Akademia Menadżerów PL przed Polish Legends Academy, na trzecim miejscu pierwszą rundę zakończyła Academy Polish Warriors
-
Brawa dla @Dooshek, któremu zawdzięczamy powyższe statystki, a także wszystkie inne szacunki z rundy pierwszej, Dziękujemy. Nie mógł sam zwieńczyć swego dzieła, gdyż obecnie wypoczywa na urlopie.
-
@dino-ligenza no i nie zrobili tych najwyższych zwycięstw chyba w tej kategorii spadłem na drugie miejsce. Oczywiście tak pół żartem, pół serio, doskonała robota Panowie
-
Dziękujemy @ŁukSal, nie jestem w temacie takiej kategorii, ale kto wie, co przyniesie Nam przyszłość. Jaki rezultat osiągnąłeś, tak z ciekawości?
@Wojtyn84 Dziękuję, ale ja przychodzę na gotowe i przelewam innych ciężką pracę na „grafikę”. Dzisiaj pojawią się statystki, o których wspomniałeś. Słusznie, trzeba pilnować swojego dobra, bo któż inny to zrobi
-
@dino-ligenza 9-0 mi się udało wygrać
-
30/30
)
-
@ŁukSal O0o Gratuluję, taki wynik sam robi wrażenie, a tym bardziej na poziomie mistrzostw kraju.
Wracając do kategorii „Najwyższy wynik” to ciężko być rzetelnym w stosunku do wszystkich, gdy dysponuje się niepełnymi danymi. Nie każda kolejka się tutaj pojawiła, a człowiek poza ligi nie ma wglądu w jej wyniki.
-
@dino-ligenza jeden z naszych graczy (Benio) z tego co pamiętam wyglądał z graczem Sparty (Dizadu) 11-0 (chyba wyższego zwycięstwa nie widziałem).
-
@jasiuk88 Coś mi świta, że widziałem taki wynik, ale nie wiedziałem bądź zapomniałem, że to stąd. Benio jest w formie w ostatnim czasie, pogratulować wychowanka.
-
@dino-ligenza dziadu to się podobno nie loguje od x czasu... Szkoda że wziął na barki turniej i coś się z nim posypało.