☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
Brawa dla @Dooshek, któremu zawdzięczamy powyższe statystki, a także wszystkie inne szacunki z rundy pierwszej, Dziękujemy. Nie mógł sam zwieńczyć swego dzieła, gdyż obecnie wypoczywa na urlopie.
-
@dino-ligenza no i nie zrobili tych najwyższych zwycięstw chyba w tej kategorii spadłem na drugie miejsce. Oczywiście tak pół żartem, pół serio, doskonała robota Panowie
-
Dziękujemy @ŁukSal, nie jestem w temacie takiej kategorii, ale kto wie, co przyniesie Nam przyszłość. Jaki rezultat osiągnąłeś, tak z ciekawości?
@Wojtyn84 Dziękuję, ale ja przychodzę na gotowe i przelewam innych ciężką pracę na „grafikę”. Dzisiaj pojawią się statystki, o których wspomniałeś. Słusznie, trzeba pilnować swojego dobra, bo któż inny to zrobi
-
@dino-ligenza 9-0 mi się udało wygrać
-
30/30
)
-
@ŁukSal O0o Gratuluję, taki wynik sam robi wrażenie, a tym bardziej na poziomie mistrzostw kraju.
Wracając do kategorii „Najwyższy wynik” to ciężko być rzetelnym w stosunku do wszystkich, gdy dysponuje się niepełnymi danymi. Nie każda kolejka się tutaj pojawiła, a człowiek poza ligi nie ma wglądu w jej wyniki.
-
@dino-ligenza jeden z naszych graczy (Benio) z tego co pamiętam wyglądał z graczem Sparty (Dizadu) 11-0 (chyba wyższego zwycięstwa nie widziałem).
-
@jasiuk88 Coś mi świta, że widziałem taki wynik, ale nie wiedziałem bądź zapomniałem, że to stąd. Benio jest w formie w ostatnim czasie, pogratulować wychowanka.
-
@dino-ligenza dziadu to się podobno nie loguje od x czasu... Szkoda że wziął na barki turniej i coś się z nim posypało.
-
Zaczynamy od poniedziałku 2 rundę. Dla jednych grup będzie to walka o utrzymanie pozycji,a dla innych o poprawienie lokat .
-
@łuksal said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
@dino-ligenza 9-0 mi się udało wygrać
Ja 10:0 bota opykałem grając 343B podaniem i głęboką rezerwą.
-
Zaliczyłem też w tej pierwszej rundzie przykrą dla siebie wpadkę nie ustawiając się przeciwko nieaktywnemu od wielu dni grajkowi i zremisowałem 0:0 wtedy. Na szczęście wszyscy moi zawodnicy w tym meczu zagrali na pozycjach i ominęła mnie kara, ale szkoda tych dwóch punktów.
-
Gdyby ktoś był ciekaw jak ograłem bota 10:0 to było 343B podania, strefa na spalone 50 91 91. Linie na swoich pozycjach.
-
Sędzia był żółty, wejścia dałem normalne. Gdybym zagrał na granicy mogłoby być 13:0.
-
@dovco_handf said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
Zaczynamy od poniedziałku 2 rundę. Dla jednych grup będzie to walka o utrzymanie pozycji,a dla innych o poprawienie lokat .
Dla nas na pewno to będzie walka o poprawienie.
-
@pawełpaweł myślę że jak dla każdego poniżej pierwszej lokaty
-
@maniek_56 Fakt. POL wymiata. Szacun!
-
@maniek_56 Wy też sobie nie najgorzej radzicie w nowym projekcie.