Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
️️ Pełna lista Gladiatorów zakwalifikowanych do Wielkiego Finału ️️
-
Wiadomo kiedy start finału?
-
@kiler-1979 po nowym roku, a dokładna data pojawi się dzisiaj bądź jutro.
-
Niebawem minie rok panowania Cesarza @Xin-LI za jego rządów żyliśmy w dobrobycie, żaden wróg nie odważył się najechać Naszych ziem, jego nazwisko siało spustoszenie u wrogów i to tylko na samą myśl przekroczenia Rubikonu, przez kolejne 12 edycji Koloseum czas mijał Nam na arenach, gdzie przewinęła się masa wojowników, którzy spotkali się tam w jednym celu, aby wygrać i znaleźć się w Wielkim Finale, gdzie staną przed szansą walki z samym cesarzem o panowanie w Imperium i ta chwila właśnie wybija, bo już 5 stycznia roku 2023 rozpoczynamy Walkę o tron
Ave Wy!
-
Obrońca Tytułu - Cesarz
lista: Pretendentów 2022/23
@mikina_1
@Łowkiet-Łukasz
- Ciekawostki
Największa frakcja w finale Polish Patriots (PLP) - 9 gladiatorów z 22
Stajnia Mistrzów - PLP - 5 Gladiatorów Miesiąca na 12
Stalowa grupa - PLP - 4 Stalowych Gladiatorów na 12
Podwójna korona (klasyczna) - @mikina_1
Podwójna korona (na raty) - @jasiuk88
Na ostatnią chwilę - @Majkelowich awansował w ostatniej edycji i w swoim trzecim podejściu
Déjà vu - @Stary91 Obronił tytuł Gladiatora Miesiąca sprzed roku
Déjà vu 2 - @Sebastian-Corby uczynił to samo, ale z tytułem Stalowy Gladiator
- Warunki:
Jeśli liczba graczy będzie nieparzysta bądź wybrana liga finałowa, będzie tego wymagać, to zostanie przyznana dzika karta (albo dwie) na podstawie procentu zwycięstw w danej edycji Koloseum (ligi np. 20 zwycięstw na 30 kolejek, co daję 66,67% skuteczności wygranych).
- Wytyczne
Gladiatorzy z listy mają czas do 2 stycznia na potwierdzenie udziału w Wielkim Finale.
Forma potwierdzenia:
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu nick z gry
Więcej informacji wkrótce
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Majkelowich
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @mikina_1
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Sebastian-Corby
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @slimandren
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu
benio team -
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu
Arti154 -
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Pawel Wis
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @kiler1979
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @grzechu111
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Łowkiet Łukasz
-
Krótkie, lecz treściwe od @moderators-PL
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu trzeciabaza
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Jyndrek Potkon