Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu
benio team -
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu
Arti154 -
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Pawel Wis
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @kiler1979
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @grzechu111
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Łowkiet Łukasz
-
Krótkie, lecz treściwe od @moderators-PL
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu trzeciabaza
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Jyndrek Potkon
-
(potwierdzenie na priv)
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @mati131296
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Marek-Overmars / Polska Akademia Menadżerów
-
Piękny maraton się szykuje
-
@Dino-Ligenza finaliści grają ligę + z puchar ligi?
-
@Mati-Colchoner bez pucharu
-
**Gotowi do Walki** ✅
@mikina_1
@Łowkiet-Łukasz
Oczekujący
trwa weryfikacja
-
@Dino-Ligenza ok, nawet bez pucharu będziecie grać do marca, szykuje się ciekawa liga
-
@Dino-Ligenza rozumiem że przyszłoroczne edycje będę odbywały się równocześnie z finałem 2022 amigo?
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Stary91