OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@mrtgll33 Zaten dünya şampiyonasını konuşuyoruz kardeşim. Söylediğim şeyler bu konuyla bağlantılı olduğu için konuşuyorum. Hile+puan=Dünya Şampiyonası. ..Söylemiş olduğum açıktır ve nettir. İNŞALLAH anlaşılmıştır yada doğru anlatmışımdır. Konuyu fazla da uzatacak değilim...En yetkili ağızdan konuya dair açıklama mutlaka gelecektir...Kolay gelsin diyorum...
-
@Sosyokrat kardeşim hiç hesap yaptın mı şuana kadar kaç mp topladın
-
@F.S.M.0.13 yok valla hesap kitap yapacak vaktim olmadı hiç
@mrtgll33 sıkı hazırlanıyoruz kardeşim elimizden geleni yapıyoruz. -
@Sosyokrat başarılar kardeşim inşallah olursunuz
-
@F.S.M.0.13 Bu sene o sene abi
-
@Sultangazililer1 aynen bu sene 2017
-
@F.S.M.0.13 Cok mütavazısın
-
@Sultangazililer1 zamanı geldimi diyorsun
-
@GS_METECAN @GS_METECAN Hile kontrol takip gözetim bizim işlerimiz değildir hem GameBasics hemde Osm Personlleri işlerini en ince şekilde yapmaktadır. Burada bunları tartışmak yerine en iyi şekilde puanlarımızı toplayıp daha fazla katılım sağlamalıyız. Benim not tablom var menajer puanları hakkında, isterseniz tüm Türk ekiplerini puanlarını analiz edebilirim ve yönlendirebilirim. Yeter ki isteyelim. Yoksa elbet hile yapıp aradan sağlam olmayanlar çıkabilir ama GB gereken işlemleri yapacaktır bu durumlarda, şüpheniz olmasın :handshake_tone3: Zaten ilk sayfada CM personeli gerekli açıklamaları bilgileri de sunmuştur.
-
@J-Shephard Thanks a lot!
-
@Sultangazililer1 Bunlar sadece ilk 100 de olanlar ayrıca, bu sene min katılım puanı 34-35 i bulur gibime geliyor