OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@Sultangazililer1 aynen bu sene 2017
@F.S.M.0.13 Cok mütavazısın
-
@F.S.M.0.13 Cok mütavazısın
@Sultangazililer1 zamanı geldimi diyorsun
-
@mrtgll33 Zaten dünya şampiyonasını konuşuyoruz kardeşim. Söylediğim şeyler bu konuyla bağlantılı olduğu için konuşuyorum. Hile+puan=Dünya Şampiyonası. ..Söylemiş olduğum açıktır ve nettir. İNŞALLAH anlaşılmıştır yada doğru anlatmışımdır. Konuyu fazla da uzatacak değilim...En yetkili ağızdan konuya dair açıklama mutlaka gelecektir...Kolay gelsin diyorum...
@GS_METECAN @GS_METECAN Hile kontrol takip gözetim bizim işlerimiz değildir hem GameBasics hemde Osm Personlleri işlerini en ince şekilde yapmaktadır. Burada bunları tartışmak yerine en iyi şekilde puanlarımızı toplayıp daha fazla katılım sağlamalıyız. Benim not tablom var menajer puanları hakkında, isterseniz tüm Türk ekiplerini puanlarını analiz edebilirim ve yönlendirebilirim. Yeter ki isteyelim. Yoksa elbet hile yapıp aradan sağlam olmayanlar çıkabilir ama GB gereken işlemleri yapacaktır bu durumlarda, şüpheniz olmasın :handshake_tone3: Zaten ilk sayfada CM personeli gerekli açıklamaları bilgileri de sunmuştur.
-
@GS_METECAN @GS_METECAN Hile kontrol takip gözetim bizim işlerimiz değildir hem GameBasics hemde Osm Personlleri işlerini en ince şekilde yapmaktadır. Burada bunları tartışmak yerine en iyi şekilde puanlarımızı toplayıp daha fazla katılım sağlamalıyız. Benim not tablom var menajer puanları hakkında, isterseniz tüm Türk ekiplerini puanlarını analiz edebilirim ve yönlendirebilirim. Yeter ki isteyelim. Yoksa elbet hile yapıp aradan sağlam olmayanlar çıkabilir ama GB gereken işlemleri yapacaktır bu durumlarda, şüpheniz olmasın :handshake_tone3: Zaten ilk sayfada CM personeli gerekli açıklamaları bilgileri de sunmuştur.
@Sosyokrat Umarım Akıncılar, BoT, GS, Karadeniz Imparatorluğu, Sevdamız Futbol, Hamidiye Alayları ve şu an aklıma gelmeyen bütün Türk ekiplerinin menajerleri ve ekipsiz de olan Türk menajerler iyi puanlar toplar. :flag_tr:
-
@Sosyokrat Umarım Akıncılar, BoT, GS, Karadeniz Imparatorluğu, Sevdamız Futbol, Hamidiye Alayları ve şu an aklıma gelmeyen bütün Türk ekiplerinin menajerleri ve ekipsiz de olan Türk menajerler iyi puanlar toplar. :flag_tr:
@mrtgll33 iyi temennilerin için teşekkürler can kardeşim
-
@mrtgll33 Katılıyorum puan almaya bakalım bu sene en cok TÜRK menajerler oraya katılsın :flag_tr:
-
@mrtgll33 Puanlar yanıyor bu sene işimiz zor
-
@mrtgll33 Puanlar yanıyor bu sene işimiz zor
@Sultangazililer1 Bunlar sadece ilk 100 de olanlar ayrıca, bu sene min katılım puanı 34-35 i bulur gibime geliyor
-
@ILecontI Değerlendirme periyotu 1 Aralık 31 Mayıs arasındadır, bu tarihler arasında herhangi bir hesabınızla menajer puanı toplamanız gereklidir.
@mrtgll33 emegine sağlık kardeşim
-
This post is deleted!
-
@mrtgll33 emegine sağlık kardeşim
@sULtAn-çER eyvallah abi
-
@ILecontI her hesap ayrı ayrı değerlendirilir 4 hesabınızdan her hangi biriyle gerekli menajer puanını toplayabilirsiniz
-
@ILecontI her hesap ayrı ayrı değerlendirilir 4 hesabınızdan her hangi biriyle gerekli menajer puanını toplayabilirsiniz
@F.S.M.0.13 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
:v_tone3:
-
@mrtgll33 Nasıl yani ?
GameBasics in oluşturduğu ligde olan örnek kadro atarmisin fotoğraf (iki ayrı takım olursa karşılaştırma açısından iyi olur) -
@mrtgll33 Nasıl yani ?
GameBasics in oluşturduğu ligde olan örnek kadro atarmisin fotoğraf (iki ayrı takım olursa karşılaştırma açısından iyi olur)@TheKing-38 Örnek yok maalesef. Zamanı gelince görürsünüz
-
@TheKing-38 Örnek yok maalesef. Zamanı gelince görürsünüz