OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@F.S.M.0.13 Bu sene o sene abi
-
@Sultangazililer1 aynen bu sene 2017
-
@F.S.M.0.13 Cok mütavazısın
-
@Sultangazililer1 zamanı geldimi diyorsun
-
@GS_METECAN @GS_METECAN Hile kontrol takip gözetim bizim işlerimiz değildir hem GameBasics hemde Osm Personlleri işlerini en ince şekilde yapmaktadır. Burada bunları tartışmak yerine en iyi şekilde puanlarımızı toplayıp daha fazla katılım sağlamalıyız. Benim not tablom var menajer puanları hakkında, isterseniz tüm Türk ekiplerini puanlarını analiz edebilirim ve yönlendirebilirim. Yeter ki isteyelim. Yoksa elbet hile yapıp aradan sağlam olmayanlar çıkabilir ama GB gereken işlemleri yapacaktır bu durumlarda, şüpheniz olmasın :handshake_tone3: Zaten ilk sayfada CM personeli gerekli açıklamaları bilgileri de sunmuştur.
-
@Sosyokrat Umarım Akıncılar, BoT, GS, Karadeniz Imparatorluğu, Sevdamız Futbol, Hamidiye Alayları ve şu an aklıma gelmeyen bütün Türk ekiplerinin menajerleri ve ekipsiz de olan Türk menajerler iyi puanlar toplar. :flag_tr:
-
@mrtgll33 iyi temennilerin için teşekkürler can kardeşim
-
@mrtgll33 Katılıyorum puan almaya bakalım bu sene en cok TÜRK menajerler oraya katılsın :flag_tr:
-
@J-Shephard Thanks a lot!
-
@mrtgll33 Puanlar yanıyor bu sene işimiz zor
-
@Sultangazililer1 Bunlar sadece ilk 100 de olanlar ayrıca, bu sene min katılım puanı 34-35 i bulur gibime geliyor
-
-
@mrtgll33 Hocam şimdi bu puan neye göre hesaplanıyor ? Benim puanım yeterli mi yetersiz ise ne yapmalıyım hesaplayabilir misin ?
-
@mrtgll33 emegine sağlık kardeşim
-
This post is deleted!
-
@sULtAn-çER eyvallah abi
-
@mrtgll33 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
@ILecontI Değerlendirme periyotu 1 Aralık 31 Mayıs arasındadır, bu tarihler arasında herhangi bir hesabınızla menajer puanı toplamanız gereklidir.
Hocam peki sadece ana hesap mı yoksa diğer alt hesaplarında mp puanları dahil mi ?
-
@ILecontI her hesap ayrı ayrı değerlendirilir 4 hesabınızdan her hangi biriyle gerekli menajer puanını toplayabilirsiniz
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
@ILecontI her hesap ayrı ayrı değerlendirilir 4 hesabınızdan her hangi biriyle gerekli menajer puanını toplayabilirsiniz
:v_tone3: