MPG 2017 Statystyki
-
@huzar-shakir said in MPG 2017:
@mihau1878 Mój pierwszy puchar w bitwie.Zasadniczo obojętnie,kto by wygrał.Ja czy @ToomAnyWays ...Padło na moje zwycięskie karne
W zasadzie nie jest to obojętne, powinno się oddać mecz temu kto gra jeszcze z rywalem, by podreperować morale, każdy detal ma znaczenie:)
-
Tabelka według wytycznych (AC Bubol, kuba fala, Wojtyn oraz Rehtt - te wartości już zostają i się nie zmienią, pozostała 4 gra jeszcze mecze z rywalami)
-
Jako ciekawostkę podam jeszcze, że do tej pory gospodarze wygrali 22 mecze, w 11 padł remis natomiast goście byli górką 26razy;)
-
@Stefan-Joptwojmać Możliwe,jednak Michał ma jeszcze dwie wewnętrzne gierki,w tym od razu ze mną po finale,a ja z rywalem na koniec więc w tym przypadku nie było tu znaczenia.
-
@Marcin6578 @Byku-Duma-Warmii @Stefan-Joptwojmać @Dovco_HandF @mihau1878 @ToomAnyWays
3 KOLEJKA
Husarya_PL - Aleja Gwiazd
Spartacus Legends - Polish Eagles
Polish Warriors - Polish Legends
Liga: Lithuania (Litwa)
Start: 21 kwiecień (piątek)Home Team:
cel 1 - Trakai 28,21
cel 3 - Kauno Zalgiris 28,06
cel 5 - Suduva 25,07
cel 7 - Atlantas 22,61Suma: 103,95
Away Team:
cel 1 - Zalgiris 28,98
cel 3 - Stumbras 27,34
cel 5 - Utenis 25,5
cel 7 - Jonava 22,24Suma: 104,06
Składy z wyznaczonym kapitanem (C) i potencjalnym moderatorem ligi (PM) proszę napisać do końca 20 kwietnia (czwartek)
Opcje założenia ligi
-
@Stefan-Joptwojmać
Zawsze myślałem, że grając u siebie ma się dużą przewagę, a tutaj na odwrót by się wydawało -
@Byku-Duma-Warmii Widocznie polscy menadżerowie to mistrzowie wyjazdów
-
U mnie w meczu wynik jak w hokeju, postrzelaliśmy sobie z kubą
-
Dla odmiany to Husaria jest bliższa wygranej.
-
- Bitwa Polish Eagles - Polish Legends
- Ostatnia kolejka
- Bitwa Polish Eagles - Polish Legends
-
No to dawajta chłopaki te końcówki i sayonara,co tam w trawie piszczy?Albo kto
-
@Sochaczew86 said in MPG 2017:
No to dawajta chłopaki te końcówki i sayonara,co tam w trawie piszczy?Albo kto
Zaraz będzie podsumowanie:)
-
Końcowy wynik:
Spartacus Legends 896:434 Aleja Gwiazd
Difference: 462
Progres wg. wytycznych Łukasza:
-
Wynik naszej bitwy na kolejkę przed końcem. Wygląda chyba na to, że to chyba już koniec zbyt duża przewaga dzieli nas i "Orzełki" na kolejkę przed końcem :(. Ale jeszcze walczymy o jak najlepszy wynik .
W progresie odpadają kolejne osoby, tym razem żegnamy już @Dovco_HandF i @KomendaNuta. Zostaje walka vs . Ja i @Szeregowiec vs @Roomanoo i @ciamajda.
-
@mihau1878 dodałem do Twojego postu progresy
-
@ToomAnyWays super
-
@ToomAnyWays Znów najliepszy progres...Choć widziałem ,że @mihau1878 przestał budować ekipę z 2 dni temu.Siła kadry pozwoliła mi na pokonanie @Halit007 .Mało tego.To zwycięstwo dało nam wygraną w bitwie.To był dobry mecz.Dziękujemy Husarii za wspaniałą walkę.