MPG 2017 Statystyki
-
@mihau1878 dodałem do Twojego postu progresy
-
@ToomAnyWays super
-
@ToomAnyWays Znów najliepszy progres...Choć widziałem ,że @mihau1878 przestał budować ekipę z 2 dni temu.Siła kadry pozwoliła mi na pokonanie @Halit007 .Mało tego.To zwycięstwo dało nam wygraną w bitwie.To był dobry mecz.Dziękujemy Husarii za wspaniałą walkę.
-
@sniki26 Udało nam się zatrzymać w dole wasze cele 1 i 5.Nawet za cenę wygrania ligiborzez @mihau1878 .W poprzedni sposób przegraliśmy w podobny sposób z PE.Nie mogliśmy dopuścić do tego,żebyście pokrzyżowali nam plany
-
@huzar-shakir Troszeczkę mieliście szczęście bo w każdym moim meczu z rywalami miałem lepsze staty i większość przegrałem więc szczęście bo gdybyście go nie mieli moje mecze były by wygrane ale OSM to OSM i nie ma nawet co tłumaczyć
-
@CorreThe Byliśmy lepsi.Po prostu.Staty same meczu nie wygrają,podobnie jak @mihau1878 z @damśli7 .Bez Twojego jak i @Halit007 wsparcia nie mogliście liczyć na sukces.U nas bez fajerwerków to jednak na w miarę równi poziomie.
-
@sniki26 @ToomAnyWays @mihau1878 W waszej bitwie brakuję jeszcze CAŁEGO PUCHARU.
-
@huzar-shakir Troszeczkę mieliście szczęście bo w każdym moim meczu z rywalami miałem lepsze staty i większość przegrałem więc szczęście bo gdybyście go nie mieli moje mecze były by wygrane ale OSM to OSM i nie ma nawet co tłumaczyć
To nie jest szczęście tylko taktyka, ja w ten sposób wygrywam większość swoich meczy.
Gratulacje dla PW, macie 2 czołowe od lat grupy za sobą. Powinno pójść już z górki, tak jak przewidywałem znajdziecie się na pudle!
-
Ostateczne wyniki w naszej bitwie. Wygrywa Polish Eagles z duża przewagą nad nami. Szkoda tej bitwy, bo mogliśmy ją zupełnie inaczej rozegrać, ale zdecydowanie poniżej oczekiwań wyniki w rundzie sprawiły, że "Orzełki" ostatecznie gładko nas pokonują :(. Mogliśmy stawić jeszcze większy opór, niestety nie udało się nam tego zrobić, czego najbardziej żałuję. Ale jest już po wszystkim, więc pozostaje nam wyciągnąć wnioski i grać dalej . Wielkie Brawa dla @Dovco_HandF, @Damiś27, @Roomanoo i @ciamajda, którzy pięknie rozegrali tą bitwę i to właśnie im się należało zwycięstwo w tej bitwie
-
Szybko lecą te MPG, już druga runda za nami. Gratulacje dla zwycięzców, a z mojej strony w szczególności gratuluje ekipie Polish Warriors. Wchodzicie z przytupem na scene polskich grup. Kroczcie dalej tą drogą a osiągnięcie wiele nie tylko w Polsce ale i na świecie.
-
Gratulacje Polish Warriors
-
@Byku-Duma-Warmii @jepsztel @KomendaNuta @Szeregowiec
Dziękujemy PL za zaciętą bitwę. Każdy mecz był wyrównany, nierzadko o przegranej/wygranej decydowały czerwone kartki. Wynik nie oddaje skali zaciekłości jaka towarzyszyła każdej kolejce. Powodzenia Polish Legends w następnych bojach :clap_tone1:. -
Mam pytanie: Akademia PW też bierze udział w Mistrzostwach? Chciałbym spróbować swoich sił, a jeśli mam za mało doświadczenia to może są jakies eliminacje które mógłbym przejść?
-
Niestety nie. Musisz ciężko pracować nad transferami i taktyką, by awansować do grupy PW i w ich szeregach spróbować.
-
@Stefan-Joptwojmać ok, dzięki za odpowiedź