[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Wracam do żywych, odzyskałem kompa i mogę dalej prowadzić turniej na bieżąco.
-
Jeszcze muszę wspomnieć o budowie zespołu. Były narzekania, że formuła liczby transferów do klubu 4+2 jest nie wystarczająca, a ja chcę wam zaprezentować wartość kadr top 3, które poniekąd obalają tą tezę. Da się zbudować fajną drużynę umiejętnie selekcjonując obecnych piłkarzy, dokupując do niej 6 dodatkowych zawodników. Trzeba też dobrać odpowiednio trening, już teraz da się zaobserwować różne zastosowania treningu.
Pierwsze miejsce uzyskał borynos, jak dotąd mistrz budowy drużyny, brawo!
Drugie miejsce dla AC Bubol, brakuje mu sporo do lidera, ale wynik ponad 200mln jest świetny!
Trzecie miejsce zajął cogito lecz tutaj już różnica nie jest już duża, trzeci i ostatni jak do tej pory wynik ponad 200mln!
-
-
@Stefan-Joptwojmać Jak ktoś gra 3 mecze towarzyskie dziennie i 3 treningi dziennie to się nie dziwie
-
@CorreThe said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Jak ktoś gra 3 mecze towarzyskie dziennie i 3 treningi dziennie to się nie dziwie
Co w tym złego?
-
@Stefan-Joptwojmać Że inni co mają mało żetonów nie mają startu do reszty
-
@CorreThe said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Że inni co mają mało żetonów nie mają startu do reszty
Treningi nie kosztują monet, 3 mecze towarzyskie nie są majątkiem. Najwięcej dają treningi więc koloryzujesz i to bardzo mocno. Co ma powiedzieć AC Bubol, ma skład jeden z lepszych, a plącze się gdzieś w dole?
-
@Stefan-Joptwojmać
Mistrzowie na rynku transferowym . -
-
@Stefan-Joptwojmać Wszystko fajnie, ale nie zawsze wartość kadry przekłada się na dobre wyniki. Ja mam 2x słabszą kadrę od borynosa i jestem na 4 miejscu a on na 2. W większości kadr o wartości składów stanowi 2-3 zawodników i nie zawsze daje to dobre efekty.
-
@ToomAnyWays
Teraz w dużej mierze za wyniki najbardziej odpowiedzialna jest taktyka, bo jeśli masz ją dobrą to możesz nawet wygrać z zespołem, który ma od Ciebie dwa, albo nawet trzy razy lepszą kadrę. -
@ToomAnyWays said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Wszystko fajnie, ale nie zawsze wartość kadry przekłada się na dobre wyniki. Ja mam 2x słabszą kadrę od borynosa i jestem na 4 miejscu a on na 2. W większości kadr o wartości składów stanowi 2-3 zawodników i nie zawsze daje to dobre efekty.
Sam o tym gdzieś już pisałem i między innymi dlatego nie robię z tego statystyk do turnieju, ale chodziło mi o sam fakt, że da się.
-
-
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Borynek-my chcemy wygrac tą ligę? Czy dajemy sie dogonić
Za mało kolejek zostało, także możecie spać w miarę bezpiecznie:)
-
@Dovco_HandF @sniki26 @ToomAnyWays
Mamy kilka dni, proszę o podanie składów jak tylko ustalicie. Przypominam, że zaczynamy od razu po tej lidze bez okresu przygotowawczego.
3 kolejka
PW - Legia cel 1, Piast cel 7, Termalica cel 10, Ruch Chorzów cel 13
SL - Lech cel 2, Cracovia cel 4, Pogoń cel 7, Arka cel 10
Husaria - Lechia cel 2, Wisła K cel 7, Śląsk cel 10, Korona cel 13
PE - Jagiellonia cel 4, Zagłębie cel 7, Górnik Ł cel 10, Wisła P 13 -
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Borynek-my chcemy wygrac tą ligę? Czy dajemy sie dogonić
chcemy, no nie ? ale łatwo nie będzie
-