[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@Stefan-Joptwojmać Wszystko fajnie, ale nie zawsze wartość kadry przekłada się na dobre wyniki. Ja mam 2x słabszą kadrę od borynosa i jestem na 4 miejscu a on na 2. W większości kadr o wartości składów stanowi 2-3 zawodników i nie zawsze daje to dobre efekty.
-
@ToomAnyWays
Teraz w dużej mierze za wyniki najbardziej odpowiedzialna jest taktyka, bo jeśli masz ją dobrą to możesz nawet wygrać z zespołem, który ma od Ciebie dwa, albo nawet trzy razy lepszą kadrę. -
@ToomAnyWays said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Wszystko fajnie, ale nie zawsze wartość kadry przekłada się na dobre wyniki. Ja mam 2x słabszą kadrę od borynosa i jestem na 4 miejscu a on na 2. W większości kadr o wartości składów stanowi 2-3 zawodników i nie zawsze daje to dobre efekty.
Sam o tym gdzieś już pisałem i między innymi dlatego nie robię z tego statystyk do turnieju, ale chodziło mi o sam fakt, że da się.
-
-
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Borynek-my chcemy wygrac tą ligę? Czy dajemy sie dogonić
Za mało kolejek zostało, także możecie spać w miarę bezpiecznie:)
-
@Dovco_HandF @sniki26 @ToomAnyWays
Mamy kilka dni, proszę o podanie składów jak tylko ustalicie. Przypominam, że zaczynamy od razu po tej lidze bez okresu przygotowawczego.
3 kolejka
PW - Legia cel 1, Piast cel 7, Termalica cel 10, Ruch Chorzów cel 13
SL - Lech cel 2, Cracovia cel 4, Pogoń cel 7, Arka cel 10
Husaria - Lechia cel 2, Wisła K cel 7, Śląsk cel 10, Korona cel 13
PE - Jagiellonia cel 4, Zagłębie cel 7, Górnik Ł cel 10, Wisła P 13 -
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Borynek-my chcemy wygrac tą ligę? Czy dajemy sie dogonić
chcemy, no nie ? ale łatwo nie będzie
-
-
PE - cele: 3 runda
Jagiellonia Białystok cel 4 pimus1910 (C)
Zagłębie Lubin cel 7 Michal_ACM
Górnik Łęczna cel 10 kryminalksg
Wisła Płock 13 Roomanoo -
Gratulacje borynos to już Twój drugi puchar, drugi raz po karnych. Na razie w turnieju masz 2/2
-
Spartacus Legends:
Lech Poznań - Stefan Joptwojmać
Cracovia Kraków - AC Bubol
Pogoń Szczecin - Tomek Kmit
Arka Gdynia - Mateusz Lambert -
No i mamy koniec. Dziękuję wszystkim za piękne pojedynki. PE znowu wygrywa i powiększa przewagę nad resztą stawki na półmetku rozgrywek:clap_tone2:.
-
Jutro start 3 rundy - potrzebujemy jeszcze składy Husarii i PW