OSM Taktikleri
-
@Erhan-The-Winner senin kararın benim ki sadece Öneri
-
@mrtgll33 İlk defa 3-5-2 oynaticam.Onceden hep 4-3-3 oynatiyodum.Biraz daha detaylı anlatabilir misin taktikleri
-
Selamlar 3 3 4 a uzun topa karsı alternatif bi taktik önerir misiniz 4 5 1 kgv nasıl olur adamın ofsaytı açık alan sav
-
@mrOrcun ben hep 433a pas denerim uzun topa karşı
-
@Bilocan-Bingul bilo bir taktikte bana ver kardeşim
-
@F.S.M.0.13 abi bazı taktikleri deneme yanılma yoluyla karşıtlarını buldum ama başta sizlerden ilham aldım ve hala alıyorum hem abi sen takımını oturtmussundur
-
eyvallah detayları nasıl yapayım sence adamın ofsatı acık alan savunması yapıyo
-
@Bilocan-Bingul benim adamlar sadece maç saatini bekliyor
-
Selamun Aleyküm
KARŞI TARAFIN KADROSU
Arkadaşlar 4 3 3 B Kanatları Kullan -Alan markajı-Ofsayt tuzağı [hayır]- Mücadele Agresif -Antreman kampı hayır Takım kadro değeri 193.92mBENİM KADROM
Sizce ne oynamalıyım 95.91m kadro değerim var sıkıntı büyük adamın kadrosu sağlam -
Merhaba arkadaşlar.4 3 3 A taktiği oynatmak istiyorum takımıma.Takım güc ortalamam 97 98 civarında.Baskı mentalite ve tempoyu oran olarakta belirtirmisiniz?
Yardım eden arkadaslara simdiden teşekkürler. -
arkadaşlar merhaba . bu takıma karşı hangi taktikleri uygulasam puan alabilirim ? Özel antrenman kullanacağım fakat imkansız gibi görüyorum puan almayı kadrosu çok iyi yine de sormak istedim teşekkürler iyi günler
Bu da benim takım
![alt text]( image url) -
Sizce ortalama bir takımda Alan savunması mı daha iyidir yoksa adam adama mı?
-
@saltibey Kardeşim City gibi büyük takımlara ben her zaman 433 A KK uygularım istersen benim profile bak
Büyük takimlarda bu taktikle sampiyon oldum -
@saitsait60 Ben daima Alan savunmasi yaparım
-
Merhaba
Bana adam adama savunma ve alan savunması hakkında bilgi verebilir misiniz?
Kendimden zayıf takımlara karşı hangisini yapmalıyım?
Benimle eşit veya benden güçlü takımlara karşı hangisini yapmalıyım? -
Selamun aleyküm
Öncelikle kadro değerlerimizi Yazayım
Onun Kadro değeri 191.51M - Benim Kadro değerim 115-51M
Takıma göre oda değişiyor adam genel olarak 4-3-3 A Yada 4-4-2 A Oynuyor
Sizce bu takıma karşı ne oynamalıyım Ayrıntılı yaza bilirmisiniz yenmem lazım bu takımı -
arkadaşlar bir kaç kafama takılan sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
1.ben takımı 24-26 yaş arası kurmaya çalışıyorum ki hem yaşlı olmasın hem tecrübeli olsun ama bu oyunda yaşın avantajı ne tam olarak anlayamadım yaşlılar daha mı çabuk formdan düşüyor veya daha mı sık sakatlanıyor?
2.sezon öncesi dönemde oyuncuları 2.5 katına rahatlıkla satabiliyoruz peki transfer listesinden ucuza alıp 2.5 katına koysam satılır mı öyle öyle kar yapılabilir mi?
3.bu biraz öneri almak amaçlı bir soru. siz sezon öncesinde full oyuncu alım satımı mı yapıyorsunuz yoksa kadrodakileri satıp yeni oyuncular mı alıyorsunuz? -
cassano90 Usta adamda 4 4 2 A açarsa Cok rahatlıkla yener kadrosu daha güçlü .