ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@Sultangazililer1 imparator cevap versin  @F.S.M.0.13 Savas maçları oynandı herhalde gitti o  
- 
@__iMpArAtoR____ sivas maçıydı hiç unutmam sivastaydım 20 25 sivaslı arasında izliyordum o maçı genç aklı ümit karan girdi attı ben sevinçten kendimi kaybetmişim az daha iyi dayak yiyordum  
- 
@__iMpArAtoR____ sivas maçıydı hiç unutmam sivastaydım 20 25 sivaslı arasında izliyordum o maçı genç aklı ümit karan girdi attı ben sevinçten kendimi kaybetmişim az daha iyi dayak yiyordum  @F.S.M.0.13 Hahaha abi varya simdi anladım bana geçen kadıköye gitme sakın deme sebebini  
- 
@F.S.M.0.13 Hahaha abi varya simdi anladım bana geçen kadıköye gitme sakın deme sebebini  @Sultangazililer1 ya kendini tutamazsın sevinirsin sonra al başına belayı 
- 
@Sultangazililer1 ya kendini tutamazsın sevinirsin sonra al başına belayı @F.S.M.0.13 Aynen abi haklısın  
- 
@__iMpArAtoR____ http://i.hizliresim.com/adD5qR.jpg 
- 
@__iMpArAtoR____ http://i.hizliresim.com/adD5qR.jpg @F.S.M.0.13 4. yıldızı taktığımızda almıştım 
- 
@F.S.M.0.13 4. yıldızı taktığımızda almıştım @F.S.M.0.13 Hani bana hani bana  
- 
@F.S.M.0.13 Hani bana hani bana  @Sultangazililer1 alırız kardesım para değeri yok maneviyatı var 
- 
@Sultangazililer1 alırız kardesım para değeri yok maneviyatı var @F.S.M.0.13 Maca gitcez bir gün o zaman alırız storoden  
- 
@F.S.M.0.13 Maca gitcez bir gün o zaman alırız storoden  @Sultangazililer1 bulamazsın oralarda bu yüzükten 
- 
@Sultangazililer1 bulamazsın oralarda bu yüzükten @F.S.M.0.13 Nerden buluruz abi 
- 
@F.S.M.0.13 Nerden buluruz abi @Sultangazililer1 kyumcu yada yüzük satan yerlerden gümüşçülerden 
- 
@Sultangazililer1 kyumcu yada yüzük satan yerlerden gümüşçülerden @F.S.M.0.13 Yüzük bahane be abi sen varol  
- 
@F.S.M.0.13 Yüzük bahane be abi sen varol  @Sultangazililer1 eyvallah kardesım yok mesele gs açıldı buralara geldi de  
- 
@Sultangazililer1 eyvallah kardesım yok mesele gs açıldı buralara geldi de  @F.S.M.0.13 Hangi konuda abi biz hep burdaydık ama  
- 
@F.S.M.0.13 Hangi konuda abi biz hep burdaydık ama  @Sultangazililer1 eee sonra 
- 
@Sultangazililer1 eee sonra @F.S.M.0.13 Sonra biri geldi herşeyi bozdu işte abi 
- 
@F.S.M.0.13 Sonra biri geldi herşeyi bozdu işte abi @Sultangazililer1 olur öyle şeyler sen çalışıyormusun ? 
- 
@Sultangazililer1 olur öyle şeyler sen çalışıyormusun ? @F.S.M.0.13 Evet eski yerime döndüm site yatıştayız