OSM Taktikleri
-
@chetta07 o forvetleri kanat oyuncusu olarak kullanabilirsiniz. Bir diğer kullanacağınız alan ise 451 ya da 4231 gibi tek forvetli dizilislerde defansif oynayacaksaniz eğer bu gibi defansıf özelliği yüksek forvetinizi orta sahaya yardımlı şekilde kullanabilirsiniz. Hem orta sahada kalabalık olmanızı sağlayacaktır hem de size 6 kişi ile baskı yapma imkanı verecektir.
-
vilarreal ile taktik ne yapayi ben :flag_az:
-
@mrtgll33 Baskı ve temponun yüksek ya da düşük olmasının avantajı dezavantajı nedir? Baskının yüksek olması rakibe üstünlük sağlayıp oyuncuların yorgunluğu artıyor diye biliyorum. Tempo da aynı şekilde mi acaba?
-
@ismail-yıldız42 tempo oyuncuların pas hızlarını artırıp azaltmaniza yardımcı olur oyunculariniza örneğin yüksek hızda paslaşma mi yoksa tek pas mi oynatacaginiza tempoyu kullanarak karar verebilirsiniz.
-
@manhay Orası tamam da oyun içinde ne gibi etkisi oluyor. Neye karşı yüksek tempo neye karşı düşük tempo oynamalıyız. Yüksek tempo oynarsak ne gibi zararı olur, analmında sormuştum.
-
@ismail-yıldız42 mesela kontraatak oynayacaksanız pasın hızını arttirmalisiniz ya da rakipten güçlü ve orta saha olarak kalabaliksaniz topa hakim olablrsinz bu ve bunun gibi örnekler verilebilir.
-
@manhay oyunu yavaş kur hiç denemedim @manhay ben şey dicektim dün bilgisayarla 0-0 kaldım bugünde evimde bilgisayarlaydı maç aramızda 250M kadro değer farkı var yine 4-3-3 kanat mevkiler sabit pres85 stil 70 tempo 70 yaptım 1-0 yendim bi sıkıntı var hep bu dizilişte çıkıyordum4-5 atıyordum şimdi ne değiştide kötü sonuçlar almaya başladım. Diğer menejerler yine aynı 4-5-6 atıyorlar. Averaj gerek teşekkürler
-
Valla ben eskiden oynardım şimdi yeniden başladım yeni hesapla
Bu rakibe göre tempo pas ayarı taktik falan hiç bir zaman anlamadım nasıl olur nasil yapılır diye
Daima tek taktik tek diziliş oynadım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar bundan sonrada yaşamam umarım -
@zzhuntérz öğrenicez bizde inşallah
-
iyi akşamlar arkadaşlar, united oynuyorum yarın tottenham deplasmanına çıkacağım. kadrolar aşağı yukarı aynı güçte benim savunmam ona göre 1-2 puan zayıf onun orta sahası bana göre biraz zayıf. 4-3-3a oynuyorum ama deplasman olduğu için biraz savunmaya çekilmeli miyim? pres nasıl olmalı.