Ekibe Alım Başlığı
-
selam arkadaşlar dün itibariyle ekibimize @sistematikci kardeşimizi dahil etmiş bulunuyoruz ekibimize ve değerli arkadaşıma hayırlara vesile olmasını dilerim
-
Ekip ariyorum tecrubem var
-
@f-s-m-0-13 Beni Türkiye' nin en büyük ekibine layık gördüğünüz için en başta sen ve @mrtgll33 kardeşim olmak üzere tüm ekip üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, inşallah bu birliktelik ekibimize güç katacaktır diye ümit ediyorum
-
@sistematikci eyvallah kardeşim baştacısın
-
@f-s-m-0-13 Eyvallah kardeşim her daim yanımda oldun asıl sen baştacısın :slight_smile:
-
3 iyi manager ekip ariyoruz kendi ekibimiz var fakat sayisal sikinti yuzunden kapatip baska bir ekiple yolumuza devam edecegiz.
-
@emrekrdnz87 menajer puanlarınız nedir ?
-
@f-s-m-0-13 benim 30.165
Lopez Cico 16.151 ( bir süre ara verdi o yüzden biraz düsük)
eenginyıldız 24.332 -
@emrekrdnz87 başarılar dilerim kardeşim inşallah uygun ekip bulursunuz
-
@f-s-m-0-13 teşekkürler insallah buluruz ve ekibin başarısına yardımcı oluruz.
-
@cassano90
benim 30.165
Lopez Cico 16.151
eenginyıldız 24.332Ekibe katılmak istiyoruz
-
@theking-38
benim 30.165
Lopez Cico 16.151
eenginyıldız 24.332 -
SEVDAMIZ FUTBOL ekibimize;
Oyunu aktif oynayan ve her transfer simulasyonunda oyunda olabilecek ve transferde çok aktif olacak,
En az 2 hesabını ekip için ayırabilecek
Başarıdan ziyade dostluk ve arkadaşlık ortamına önem veren ve ekibin huzurunu bozacak davranışlar sergilemeyecek olan,
Messenger grubumuza katılabilecek ve messenger i çok aktif kullanan,
Ana hesabında en az 30 000 menajer puanı bulunan,
Savaşlarda yenme-yenilme taktiği uygulandığında ekibe ayak uydurabilecek..Maç vermesi gerektiğinde düşünmeden maçı verebilecek..Bireysel kariyerine çok fazla önem vermeyen, galibiyet-mağlubiyet oranını çok fazla önemseyen,
Ekip arkadaşları aranmaktadır..İlgilenen arkadaşlar benimle irtibat kurabilirler..
-
EKİBE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip seviyesi: 3 ( ayın 29unda 4. Seviyeye geçmeyi hedefliyoruz.)
Ekip sıralaması: 109
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: Yaklaşık 35.000 mp
20 yaş üstü menejerler aramaktayız.Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir. Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler.
-
Ana hesaptaki maç tecrübesi:980
Ana hesabın menajer puanı:2777Ekip arıyorum
-
Beyler öncelikle selamun aleykum benim maç tecrübem 740 menajer puanım şuan 26.000 eski puanlarla birlikte 45.000 falan ekip arıyorum ? Profilime bakabilirsiniz
-
@f-s-m-0-13 usta hani yokmu bi ekip ya bizde katılak öğrenek nasıl bişey olduğunu
-
@azat-isik menajer puanına uygun ekiplere başvur kardeşim mutlaka alım yapacaklardır
-
@f-s-m-0-13 mp 48886 sıralamam 1747. Fakat bu ekip işine uzağım yardımcı olursanız puan ve sıralamam sizce uygunsa ekibe girmek isterim
-
EKİBE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip seviyesi: 4
Ekip sıralaması: 96
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 38.000 mp üzeri
20 yaş üstü menejerler aramaktayız.Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir. Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler.