Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir Na spiaca ustawiasz treningi ? Ja jak spie to zazwyczaj chrapie i cos tam sobie lubie pogadac podobno Czasami tez zrobie rundke po domu i wroce do wyrka
-
@stefan-joptwojmać Wiec nie grajmy sparingow , nie dajmy im zarobic
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Wiec nie grajmy sparingow , nie dajmy im zarobic
Przecież o tym pisałem już...
Wystarczy że na kadrę należy mieć full monet,tam wiadomo pobawimy się w obozy,scauta itd.
-
@huzar-shakir Niech organizator sie okresli bo tu zostalo 4 dni a pewne kwestie pozostaja niejasne .
-
@maloba myślisz ze kazdy będzie przestrzegac tej dżentelmenskiej umowy?:P
-
@robert-lewusv10 Mysle ze tutaj nie ma dzentelmenow
-
np taki Cezary(cezarro)ktory bez sparingow nic by w zyciu nie osiągnął...:P
-
W sumie ten pomysł aby nie trenowac zawodników i siła kadry ma byc na początku i końcu taka sama to mnie osobiście wydaje się najbardziej sprawiedliwy , nie ma żadnych ale że ten trenuje bierze spary a ten nie ,gramy tylko swoimi taksami i oczywiście szczęściem bo czerw,o kontuzja i inne sprawy zawsze się zdarzaja,więc może na 4 dni przed warto rozważyć abysmy nie używali treningów oraz sparów tylko zostawił bym tajne do wykorzystania bez limitu czyli 6 i to będzie chyba najbardziej optymalny wariant wyeliminujemy wydawanie monet prawie do 0 no oprócz tych tajnych ale to to juz naprawde prawie nic i będzie bardzo łatwo wykryc czy ktos trenuje czy bierze spary i wyeliminowac takiego z gry.
I nie trzeba będzie czuwać na koniec treningu i jak co niektórzy, wstawac błąkac sie po domu i odpalac trening np o 3 w nocy he he
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Buahaha , ciekawe skąd tyle o mnie wiesz , śniegowy kolego ?
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ojj,uważaj żeby @Cezarro się nie odpalił
-
@huzar-shakir @cezarro ostatnio spokojny Meliske co wieczor pije
-
@cezarro pozory...sniegowy kolego?nwm czy miałem czuc sie upokorzony czy jakis ukryty pocisk tam byl ale niech ci bedzie....łoj jak boli oj jak boli...
-
No to z tym regulaminem to jak w końcu będzie? Połowa osób się zapisała i pewnie nie wchodzi na to forum i nie czyta tych głupot co niektórzy piszą. Nie powinniśmy nic zmieniać, bo Ci co nie przeczytają to zaczną mieć wąty. A Lewusie myślę, że Cezarro ma trochę większe doświadczenie od Ciebie w grze i bez problemu poradziłby sobie z Tobą bez treningów i sparów, ale jak jest możliwość i chce się coś osiągnąć, to trzeba to wykorzystywać.
-
@pawelzylicz jasne że jest jak mówisz.zakładają nowi konta,o myślą, że to gra dla nich a tu ch... od czasu do czasu trafi się ogórek który coś zacznie grać i to na poziomie.przykład @havsky (o ile to prawda,że
wcześniej nie grał ).Założył chlopaczyna niedawno konto i leje większość jak leci,większość.
Ale to dobrze,zawsze to ktoś nowy ,ktoś kto może coś tu osiągnąć. -
@robert-lewusv10 Kolega dopiero co na forum zajrzał a już szuka zaczepki? Po co te utarczki?
-
@michal_acm Chociaż w sumie zapomniałem że nie jestem już modem, więc w sumie co mi tam, róbcie co chcecie XD
-
@michal_acm said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@michal_acm Chociaż w sumie zapomniałem że nie jestem już modem, więc w sumie co mi tam, róbcie co chcecie XD ... wolna chata Michu