Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro i kto jest jest wyzej ?
Nie rozśmieszaj mnie , wygrałeś dzisiaj z botem 3-0 więc ciesz się , bo to będzie twój pierwszy i ostatni sukces w tym turnieju
Za przeproszeniem - trudno tu mówić o sukcesie Jednakże może ta wygrana są twojemu koledze w końcowym rozrachunku awans do kolejnej rundy ???
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro i kto jest jest wyzej ?
Nie rozśmieszaj mnie , wygrałeś dzisiaj z botem 3-0 więc ciesz się , bo to będzie twój pierwszy i ostatni sukces w tym turnieju
Za przeproszeniem - trudno tu mówić o sukcesie Jednakże może ta wygrana są twojemu koledze w końcowym rozrachunku awans do kolejnej rundy ???
Przecież wyniki z 1wszej kolejki mają być anulowane ?
-
@radek12_19 w grupie E tez 3 osob brakuje . i raczej juz nie wejda
-
@Cezarro ty za to grales u siebie wiec...
-
@robert-lewusv10 uważasz że jestem mniej wymagający niż komputer wysuwając taką argumentację? Dzięki
-
@Cezarro ty za to grales u siebie wiec...
Pozwól że coś ci wytłumaczę ,śniegowy kolego. Grałem u siebie ,ale z "żywym " i do tego bardzo doświadczonym menago , a nie z botem, tak jak ty . Tym się właśnie różni twoje " osiągnięcie " od mojego .
-
@cezarro ez calma wszystko rozumiem ale powiedz mi jedna rzecz...SNIEGOWY KOLEGA co? kto to?
-
@robert-lewusv10 Ty bałwanie
-
@cezarro ez calma wszystko rozumiem ale powiedz mi jedna rzecz...SNIEGOWY KOLEGA co? kto to?
Naprawdę nie wiesz ? Otóż " śniegowy kolega " to taka postać z bajki dla dzieci , a mówiąc pokrótce jest to po prostu bałwan
-
@pawelzylicz ehhhhh...wez sobie lepiej pobiegaj...wtracasz sie wymiane zdan a juz w podst uczono ze tak nie ładnie
-
@cezarro aha...sory ale jestem z czasow naruto:P
-
@didierluk said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelbiniek1 kolego chcesz dołączyć do mojej grupy, wyslij zaproszenie do @Dovco_HandF , jesteś w jego grupie bo dostałem zaproszenie od bubola już mu pisałem i wcześniej dolaczylem do swojej ligi
-
Skończcie już kłócić się:)
-
@cezarro aha...sory ale jestem z czasow naruto:P
Naruto ? 90 % managerów wywodzących się z polski to dzieci komuny... A sądzę, że i dzieci kwiatów by się znaleźli