Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@robert-lewusv10 uważasz że jestem mniej wymagający niż komputer wysuwając taką argumentację? Dzięki
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro ty za to grales u siebie wiec...
Pozwól że coś ci wytłumaczę ,śniegowy kolego. Grałem u siebie ,ale z "żywym " i do tego bardzo doświadczonym menago , a nie z botem, tak jak ty . Tym się właśnie różni twoje " osiągnięcie " od mojego .
-
@cezarro ez calma wszystko rozumiem ale powiedz mi jedna rzecz...SNIEGOWY KOLEGA co? kto to?
-
@robert-lewusv10 Ty bałwanie
-
@cezarro ez calma wszystko rozumiem ale powiedz mi jedna rzecz...SNIEGOWY KOLEGA co? kto to?
Naprawdę nie wiesz ? Otóż " śniegowy kolega " to taka postać z bajki dla dzieci , a mówiąc pokrótce jest to po prostu bałwan
-
@pawelzylicz ehhhhh...wez sobie lepiej pobiegaj...wtracasz sie wymiane zdan a juz w podst uczono ze tak nie ładnie
-
@cezarro aha...sory ale jestem z czasow naruto:P
-
@didierluk said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelbiniek1 kolego chcesz dołączyć do mojej grupy, wyslij zaproszenie do @Dovco_HandF , jesteś w jego grupie bo dostałem zaproszenie od bubola już mu pisałem i wcześniej dolaczylem do swojej ligi
-
Skończcie już kłócić się:)
-
@cezarro aha...sory ale jestem z czasow naruto:P
Naruto ? 90 % managerów wywodzących się z polski to dzieci komuny... A sądzę, że i dzieci kwiatów by się znaleźli
-
Dlaczego zaczęliśmy bez okresu przygotowawczego ?
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
jak tam wyniki w sadzie ?
Jesteś w czołówce, prowadzi sniki26 :thumbsup_tone1:
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
S O N D A pt. Kto wg ciebie wygra IMP?
Menadżerowie zostali uporządkowani w porządku alfabetycznym. Autorem sondy jest @Mayykelus, dziękujemy .
-
@radekwolin said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dlaczego zaczęliśmy bez okresu przygotowawczego ?
Tak było ustalone od początku (patrz post nr 1 tego wątku):
Runda 1:
-
Liga Nostalgia A (bez okresu przygotowawczego);
-
Przygotujemy dla was losowanie grup"na żywo" tak jak w MPP, finaliści z MP 2016 zostaną rozstawieni wg. schematu: zwycięzca grupa A, drugie miejsce grupa B, 3 miejsce grupa C, 4 miejsce grupa D itd.
Awans: po 5 najlepszych oraz trzech najlepszych z 6 miejsca*
*w przypadku równej ilości punktów o kolejności decyduje bilans bramkowy, jeśli ten będzie równy to liczba zdobytych goli, jeśli nadal będzie remis to decydująca będzie liczba zwycięstw na koncie głównym.
-
-
Menadżerowie zostali uporządkowani w porządku alfabetycznym. Autorem sondy jest @Mayykelus, dziękujemy .
Patrząc na wyniki sondy od razu widać kto głosował sam na siebie