Ekiple İlgili Sohbet
-
@neftimur ne yalan söyleyeyim çok iyi ilişkilerimiz olmadı ama itiraf etmeliyim ki OSM Türkiye tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir ekibin kapatılması üzdü. Keşke yenilenseydiniz ya da bayrağı aktif bir gence devredebilseydiniz. Neyse kararınıza saygı duyuyorum, bizi yıllarca zirvede tuttuğunuz ve Türkiye’yi güzel temsil ettiğiniz için de şahsım adına teşekkürlerimi bildirmek isterim. Emeklerinize sağlık.
-
TOP - 100 | Ekip İstatistikleri ve Bilgileri
Son Güncelleme: 21 Kasım 2019, 11.00 (UTC + 3.00) -
İçAnadolu ekibimize isteyen katılabilir maksat sürekli savaş yapmak
-
@serkanaga26 Ekibe Alım Başlığı'nı kullanabilirsiniz
-
✯RED DEVILS✯ ekibi olarak OSM klasmanı'na ulaşan ilk Türk ekibi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. En fazla savaş kazanan ekip olarak ta, tekrar zirveye ulaşma mücadelemizde bu başarıyı beraber elde ettiğimiz tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ederim... -
@hakanşentürkk Helal abi Böyle devamm inşallah. Yolunuz açık olsun
-
@hakanşentürkk Tebrikler. Güzel başarı.
-
@hakanşentürkk AlemdeRedDevils
-
Tebrikler
-
FENERBAHÇE SK ekibi olarak sıfırdan başladığımız bu yolda, amacımız ve gayemiz Fenerbahçe adını her alanda olduğu gibi bu alanda'da zirveye çıkarmak.
Bu hedeflerimizden birisi ve bu yolda En fazla savaş kazanma oranı ile ilk 100 e girmiş bulunmaktayız,rakiplerimizin daha zorlu olacağı önümüzdeki bu süreçte,rakiplerimize başarılar dilerizBiz bize yeteriz Çünkü Fenerbahçeliyiz
-
@CnytAkn Ekip arkadaşlarımı gösterdikleri mücadele ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Benim bu yolda henüz bir katkım olmadı ama bundan sonraki süreçte Fenerbahçe için tüm gücümle çabalayacağım. Her daim ileriye
-
@MehmetCetinTD said in Ekiple İlgili Sohbet:
@CnytAkn Tebrikler. Çok kısa sürede büyük başarı.
teşekkür ederiz renktaş
-
@RevengeisComing said in Ekiple İlgili Sohbet:
@CnytAkn Ekip arkadaşlarımı gösterdikleri mücadele ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Benim bu yolda henüz bir katkım olmadı ama bundan sonraki süreçte Fenerbahçe için tüm gücümle çabalayacağım. Her daim ileriye
Her geçen gün daha da güçleniyoruz, her üyemizin başarıda katkısı olacaktır
-
@CnytAkn tüm ekip arkadaslarıma abilerime kardeşlerime kısa süre içerisinde bizi ilk hedef olarak belirledigimiz top 100 aşamasına ulaşmamıza yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum asıl mücadelemiz şimdi başlıyor cümle aleme kısa süre içerisinde top 10 a nasıl girilir gösterme vakti geldi herkesi tebrik ediyorum başarımız muhabbetimiz daim olsun
-
@CnytAkn Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum gösterdikleri mücadele ile kısa sürede ne kadar güçlü bir ekip oldugumuzu kanıtladık şimdi sıra daha iyi işler yapma zamanı FENERBAHÇE ismini osm'de zirveye taşıma vakti