Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@daroo933 - mamy taki zapis rególaminu
Każdy uczestnik Mistrzostw Polski zobowiązany jest do aktywnej gry, czyli brak możliwości rezygnacji lub nie logowania się do „mistrzowskiej ligi”. Jeżeli menadżer „odpuści” turniej w trakcie jego trwania, następuje dyskwalifikacja z kolejnego turnieju polskiej społeczności.testowanie taktyk i nie podchodzenie do każdego meczu na 100% to jest brak aktywnej gry i odpuszczanie turnieju - czyli wg mnie dyskwalifikacja
Jednakże sama dyskwalifikacja też nie jest rozwiązaniem ponieważ przez 8 kolejek reszta graczy będzie grała z botem, jeden dostał 3 pkt w prezencie a dwóch zagrało na poważnie i jeśli stracili pkt to są stratni. I w przypadku dyskwalifikacji trzeba wymyślić najsprawiedliwsze wyjście dla reszty a to nie jest takie proste
-
@ac-bubol said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@daroo933 - mamy taki zapis rególaminu
Każdy uczestnik Mistrzostw Polski zobowiązany jest do aktywnej gry, czyli brak możliwości rezygnacji lub nie logowania się do „mistrzowskiej ligi”. Jeżeli menadżer „odpuści” turniej w trakcie jego trwania, następuje dyskwalifikacja z kolejnego turnieju polskiej społeczności.testowanie taktyk i nie podchodzenie do każdego meczu na 100% to jest brak aktywnej gry i odpuszczanie turnieju - czyli wg mnie dyskwalifikacja
Jednakże sama dyskwalifikacja też nie jest rozwiązaniem ponieważ przez 8 kolejek reszta graczy będzie grała z botem, jeden dostał 3 pkt w prezencie a dwóch zagrało na poważnie i jeśli stracili pkt to są stratni. I w przypadku dyskwalifikacji trzeba wymyślić najsprawiedliwsze wyjście dla reszty a to nie jest takie proste
Testować taktyki można sobie grając w zwykłych ligach , Mistrzostwa Polski nie są na to odpowiednim miejscem.
-
@stefan-joptwojmać Stefan zobaczył to dokładnie Łukasz i rano napisał mi o tym abym sam to sobie sprawdził zaraz potem napisałem o tym na forum , mi do głowy by nie przyszło że ktos w półfinale robi takie dziwne rzeczy, a testowanie taksy w połowie gry to jakies żarty panowie ,może jak juz nie ma szans na awans niech odejdzie z ligi, a nie tak oddaje mecze , co będzie lepiej nie mam szans na dalsza gre to oleje reszte spotkan i po sprawie .
-
Szczeze powiem tak że kontrowersje budzi to że ktoś kto odawal mecz odal go nagle liderów ligi co już jest lekko dziwne. Kolejna żeczy jest taka że albo się ciśnie do końca w MP albo wali się takie cyrki a jeśli ktoś ma sobie testować nagle taxy to niech sam odejdzie z ligi i gra sobie tam gdzie nie bendzie stwarzał zamieszania bo teraz odal mecz a zaraz wyjdzie ze do końca bendzie grał normalnie bo nagle mu się zachce po fali krytyki według mnie to ewidentne odanie ja tak to widzę i nie tylko ja a tak jak ktoś inny wspomniał jak ktoś nie daje już rady i se testuje to niech zrezygnuje z MP.
-
Już praktycznie wszystko jasne. Czekam tylko na ostatni szczegół czyli terminarz Jibline, tak by wszystko było wyjaśnione w 100%.
-
Już wrzucam
Czy takie ujęcie wystarczy?
-
Czy mi się wydaje czy ktoś odal ci mecz akurat przed meczem ze Snikim na szczycie??
-
Nie wiem czy oddał, bo nie mam pojęcia jak dokładnie zagrał. Może zagrał tym ustawieniem bo dwie kolejki wcześniej Radek tym samym ustawieniem ugrał remis ze mną. To są tylko domysły, wiedzieć na pewno, to będę wiedzieć jak się wypowie PiteRio.
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Dlaczego nie? Nie mam szans na awans, także chcę potestować i znaleść kolejne optymalne ustawienie.
Nie bądź żałosny , walcz do końca a nie rozdajesz za darmo wszystkim punkty na prawo i lewo .
-
Już wszystko jest jasne. PiteRio nie zdążył ustawić składu. Mamy potwierdzone info, że PiteRio ustawia się w sparingach 3232. Nie miał też interesu by pomagać Jibline. Musimy być pewni w 100%. W prawdzie Jibline wystawił drugiego bramkarza po dwóch rozegranych meczach, ale wierzę w jego tłumaczenia, że zrobił to przed arcyważnymi meczami. Uznajemy to za przypadek.
-
Grupa :regional_indicator_l: 15/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka