Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Dlaczego nie? Nie mam szans na awans, także chcę potestować i znaleść kolejne optymalne ustawienie.
Nie bądź żałosny , walcz do końca a nie rozdajesz za darmo wszystkim punkty na prawo i lewo .
-
Już wszystko jest jasne. PiteRio nie zdążył ustawić składu. Mamy potwierdzone info, że PiteRio ustawia się w sparingach 3232. Nie miał też interesu by pomagać Jibline. Musimy być pewni w 100%. W prawdzie Jibline wystawił drugiego bramkarza po dwóch rozegranych meczach, ale wierzę w jego tłumaczenia, że zrobił to przed arcyważnymi meczami. Uznajemy to za przypadek.
-
Grupa :regional_indicator_l: 15/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
Haha sorry, że post pod postem, ale teraz to się zacznie....
Zanim zaczną się oskarżenia, z góry chciałbym się przyznać, że namówiłem snikiego, żeby oddał mi mecz :rofl: -
Grupa J Kolejka 15
-
Wbrew zarzutom pokazuję, że walczę do końca, choćby o pożegnanie się z honorem
-
@radek12_19 Ale Łukasz szybko odrobił straty kilka Zwycięstw z rzędu i już jest trzeci a pachnialo niespodzianką
-
Ale się porobiło w Gr K, w 15 kolejce. prowadząca piątka pogubiła punkty:
-
Gdyby ktoś z was zauważył gracza nieaktywnego powyżej 3 dni proszę o zrobienie SS. Książę z Bajki zostaje zdyskwalifikowany z MP oraz MPP 2018 ponieważ złamał on regulamin MP.
"Każdy uczestnik Mistrzostw Polski zobowiązany jest do aktywnej gry, czyli brak możliwości rezygnacji lub nie logowania się do „mistrzowskiej ligi”. Jeżeli menadżer „odpuści” turniej w trakcie jego trwania, następuje dyskwalifikacja z kolejnego turnieju polskiej społeczności."