World Sub Cup (Polska)
-
Format:
- 16 reprezentacji, stworzą 4 grupy z 4 reprezentacjami (3 bitwy w grupie);
- wygrana bitwy w grupie za 3 punkty, przegrana za 0;
- The first two selections of each group are classified (taking into account that if it is tied in number of points, it will advance the one that contains more balance in points battles);
- Finały w ćwierćfinale pomiędzy 8 reprezentacjami.
Rules:
- Uwzględnione są wszystkie zasady Battlepedia;
- Korzystanie z 4 obozów treningowych i 6 treningów tajnych. Jeśli mamy więcej niż 4 obozów treningowych, każdy dodatkowy obóz jest karane -250 punktów karnych;
- Wszyscy menedżerowie mogą brać udział, zarówno doświadczeni, jak i niedoświadczeni.
Nie mogą wziąć udział w turnieju gracze reprezentujący swój kraj (WNT). - Wybory muszą mieć co najwyżej 3 doświadczonych menedżerów ponad 650 gier na głównym koncie. Dwóm pozostałym menedżerom można mieć poniżej 650 gier na koncie głównym.
Kalendarz:
- Okres zapisów: 11/listopada /2017 do 23/listopada /2017.
- Data rozpoczęcia: 27/listopada /2017.
Organizatorzy:
@Jonathas-Fiel, @ReisJr18 , @ღProibidoღ, @Rauulx, @Би-Кевин-Кристиан
W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt z każdym z nas.
Temat: World Sub Cup(English Only) -
Spróbujemy wygrać ten turniej.
-
@mateusz-lambert źle napisali, mieli na myśli że będzie coś jak Reprezentacja U-21, czyli reprezentacje młodzieżowe OSM.
Skład Młodzieżowej Reprezentacji Polski z opisem i wymogami pojawi się jutro. -
Bardzo fajny pomysł, mam nadzieję, że fajnie się to rozwinie
-
Młodzieżowa Reprezentacja Polski
Selekcjonerzy Młodzieżowej Reprezentacji Polski: @Damiś27 oraz @Dovco_HandF.
Zasady:
- Braliśmy pod uwagę turnieje i ligi:
- WCC, MPG, MPP i MP, ligi grupowe, The Eagles Cup, bitwy towarzyskie oraz inne turnieje czy ligi. - uczestnictwo nie daje powołania, tylko dobra gra i cenione przez nas umiejętności potrzebne w bitwach.
- Szeroka kadra - oznacza że bierzemy tych graczy pod uwagę, jednak nie oznacza że każdy zagra.
- Szeroka Kadra jest zmienna trzeba pracować na powołanie
- Gracze z Reprezentacji Polski, nie mogą grać w Młodej Reprezentacji Polski
Szeroka Kadra - Młodzieżowa Reprezentacja Polski
Gracze poniżej 650 meczów:
- @Didierluk - Polish Warriors
- @havsky - Polish Eagles
- @Jibline - Polska Akademia Menadżerów
- @Kamieñ22 - Polish Warriors
- @Kamson73 - Polska Akademia Menadżerów
- @LookPicture - Polska Akademia Menadżerów
- @Łukasz-Wierzbowski - Polska Akademia Menadżerów
- @Mateusz-Lambert - Polish Eagles
- @robb-Z - Polish Warriors
- @suchy998 - Polska Akademia Menadżerów
- @Vip3r94 - Polska Akademia Menadżerów
Gracze powyżej 650 meczów:
- @Bolesław-Chrobry - Husarya_PL
- @Cezarro - Bez Grupy
- @cogito - Husarya_PL
- @chmura87 - Polish Legends
- @kryminalksg - Polska Akademia Menadżerów
- @KysiuS - Spartacus Legends
- @martin343 - Polish Warriors
- @maqpax - ALEJA GWIAZD
- @Mati-Colchoner - Polish Legends
- @pawelbiniek1 - Spartacus Legends
- @radek12_19 - Polish Eagles
- @Rhett1 - Polish Eagles
- @Rusewicz - Husarya_PL
- @sebgol - Spartacus Legends
- @ToomAnyWays - Polish Warriors
- @tristan1982 - Polish Eagles
Wymagania:
- Czas oraz dobra komunikacja i chęci
- Wymagania monet: każdy musi napisać mi ile jest wstanie przeznaczyć na bitwę. @Damiś27 (proszę napisać w wiadomości prywatnej na forum lub w grze)
- Czy ma wolne sloty lub musi napisać kiedy kończą mu się najszybciej jakaś liga.
- Przeczytanie zasad Battlepedia oraz zasad turnieju;
- Stosowania się do wskazówek kapitanów w poszczególnych bitw.
Każdy musi napisać do @Damiś27 lub @Dovco_HandF w innym przypadku nie jest brany pod uwagę.
W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt: @Dovco_HandF @Damiś27
- Braliśmy pod uwagę turnieje i ligi:
-
Dziwi mnie sie że z grupy Mistrza Polski wybraliscie tylko jedną osobę ,może waszym zdaniem reszta jest za słaba ,pomineliście moim zdaniem kilku bardzo wartościowych graczy np.Rusewicz to jest dla mnie bardzo zastanawiające on w naszej grupie cały czas w 5 piątce w bitwach rewela super doświadczenie nie zawodzi ,macie troszke mało rozeznany rynek naszych graczy,bo jak patrze na powołanie to On łapie sie moim zdaniem jak nikt inny.
-
@sniki26 said in World Sub Cup (Polska):
Dziwi mnie sie że z grupy Mistrza Polski wybraliscie tylko jedną osobę ,może waszym zdaniem reszta jest za słaba ,pomineliście moim zdaniem kilku bardzo wartościowych graczy np.Rusewicz to jest dla mnie bardzo zastanawiające on w naszej grupie cały czas w 5 piątce w bitwach rewela super doświadczenie nie zawodzi ,macie troszke mało rozeznany rynek naszych graczy,bo jak patrze na powołanie to On łapie sie moim zdaniem jak nikt inny.
Przecież wiadomo jak to działa , najpierw trzeba swoim koleżkom z Polish Eagles dać pograć , a reszta na doczepkę ,bo przecież sami gracze z PE zagrać nie mogą
-
@damiś27 said in World Sub Cup (Polska):
Polska Akademia Menadżerów
To nie o to chodzi ale połowa graczy to Polska Akademia Menadżerów i nie sądze aby Rusewicz którego akurat wymieniłem był od nich gorszy ,jednak jak by nie patrzec to kadra wiem że Dovco tam ich prowadzi i teraz tez zajmuje sie tym turniejem i co powybierał swoich bo tak i juz nie mam pojęcia czym sie sugerowali przy powołaniach , połowy tych ludzi nie znam a jak by cos zagrali w osm to bym pamietał a tutaj maja nagle grac w barwach polski szok .
-
Braliśmy pod uwagę turnieje i ligi:
WCC, MPG, MPP i MP, ligi grupowe, The Eagles Cup, bitwy towarzyskie oraz inne turnieje czy ligi. - uczestnictwo nie daje powołania, tylko dobra gra i cenione przez nas umiejętności potrzebne w bitwach.
takie obrali kryteria jak widac gracze Mistrza polski ich nie spełniają :w ich oczach
-
I nie kumam jeszcze jednego najpierw były zadymy na forum taki temat nie może być i bach skasowany ,taki nie może być podpięty i bach skasowany, bo osm tego wymaga,a teraz co jest regulamin na polskim forum używamy polskiego jezyka ale to że teraz jest juz obowiązkowy w niektórych topikach tylko angielski to juz nie przeszkadza , nie kumam takiej postawy przeciez wyraźnie jest napisane na polskim forum obowiązuje język polski a forum Pomoc oficjalnie jest od tego jak pamiętam ;
Wątek tylko i wyłącznie dla celów informacyjnych, nie do dyskusji. Wszelkie posty niezwiązane z tematem będą niezwłocznie usuwane ,ale o Turnieju PE i innych prowadzonych przez Dovco turniejach mozna pisać ,niech otworzą nam jak dawniej np kawiarenkę lub forum grup i po sprawie.A teraz trzeba wybiórczo traktować regulamin ,jedni moga otwierac tam watki inni są karani i watek zamykany,ja przez to odszedłem z grupy modów bo nie mogłem sie zgodzic na takie traktowanie ,a teraz jak widac sa równi i równiejsi niech modowie lepiej wpłyna na OSM aby otworzyli więcej watków na forum a nie to jest zalezne od liczby wpisów i jedna nacja ma 4 a druga 2 i w forum pomoc upychamy wszystko co sie da. -
Wyciąg z regulaminu forum;
Wszystkie posty muszą zostać napisane w języku polskim (dla zagranicznych gości dopuszczalny jest język angielski do komunikacji).
Ale ja nie jestem zagranicznym gościem i reszta uzytkowników polskiego forum także, więc zgodnie z regulaminem możemy tam pisać po polsku i napis tylko Angielski jest bezpodstawny !!! -
@sniki26 about an hour ago
Polska Akademia Menadżerów
To nie o to chodzi ale połowa graczy to Polska Akademia Menadżerów i nie sądze aby Rusewicz którego akurat wymieniłem był od nich gorszy ,jednak jak by nie patrzec to kadra wiem że Dovco tam ich prowadzi i teraz tez zajmuje sie tym turniejem i co powybierał swoich bo tak i juz nie mam pojęcia czym sie sugerowali przy powołaniach , połowy tych ludzi nie znam a jak by cos zagrali w osm to bym pamietał a tutaj maja nagle grac w barwach polski szok .
w tej połowie pewnie ja xD
-
@cezarro
Nie przesadzaj, graczy z PE jest w kadrze tyle samo co np. z PW. Z PAM też tylko o jednego więcej. Każda z czołowych grup ma swojego reprezentanta. Jest to tylko "młodzieżowa" kadra wiec nie wystawią przecież graczy doświadczonych, lub tych którzy reprezentowali nasz kraj w WNT. Skoro to kadra młodzieżowa to organizatorzy chcą dać pograć graczom którzy nie mają szans póki co znaleźć się w podstawowej kadrze, by mogli zapoznać się z regułami turnieju i w przyszłości zagrać np. w WNT. -
Zgadzam się ze snikim, śmieszne powołania czym zabłysneli gracze z Akademii tym, że awansowali w lidze retro do finału czy jak? Jedyne sensowne powołania to chyba ToomAnyWays havsky Didierluk Martin Bolesław Chrobry i kilku innych reszta to z choinki się urwała. No i kapitanowie Dovco i Damis czemu mnie to nie dziwi... Przecież trenerów powinniśmy wybierać my użytkownicy a nie z dupy wybraliscie siebie tak samo dobrze mogę ja zostać trenerem i wystawię o wiele lepsza kadrę a przede wszystkim będzie to uczciwe wobec innych... Bo jestem pewien, że jest wielu lepszych graczy i zaraz ich wymienię...