Ekiple İlgili Sohbet
-
@RiddLee açıp silmediğim 3 hesabımın ismini söylermisin bana ben bu hesapları önceden açmıştıım açmamın nedeni taktik denemesiydi ancak hiçbir türlü aynı liglere katılmadım ama aynı liglere katılmazsan bile ysak olduğunu öğrendim ve osmye mail attım ardından bütün hesaplarımı sildim ve bu hesaptan başka hesap açmadım sizin idrak edememe sorununuzmu var?
-
This post is deleted!
-
@bekirsezgings sen neden tersleniyorsun hemen attığın resimde cevap verdim bak orda 3 nick var bak gör ban yemiş zaten benim yalan yanlış konuştuğum yok attığın resime istinaden konuşuyorum sen benle düzgün konuşursan sevinirim
-
EKİBİMİZ
Ekip adı: BeşiktaşÇarşı
Ekip seviyesi: Şampiyonlar ligi
Madalyalar: 7565KRİTERLERİMİZ
-
Ekibimize alacağımız menajerin en az 15.000 mp.ına sahip olması ve galibiyet oranının en az %75 olması gerekmektedir. (Deneyimli menajerlere müsamaha gösterebiliriz)
-
Sayfalarından birini savaşlar için her zaman boş bırakmalıdır.
-
Savaşlarda kadrosunu geliştirmeye özen göstermelidir.
Bu kriterlere sahip arkadaşlar oyun içi mesaj yoluyla ''JoseReus'' adlı hesapla iletişime geçebilirler.
-
-
@RiddLee Benim yazdığım herşeyi anlıyorsunuz ancak neden açtığımı anlamıyorsunuz lütfen dikkatlice okurmusun neden açtıktan sonra kapattığımıda anlamıyorsun lütfen dikkatli oku
-
@rvp1228 Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun kardeşim Allah Ailesine ve tüm sevdiklerine sabır versin.
-
@rvp1228
Biraz geç yazıyorum belki.Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.Yüz yüze tanışmasam da oyunda çok fazla muhabbetimiz olmuştu.Aynı ekiplerde bulunmuştuk.Bu kadar genç bir yaşta aramızdan ayrılması gerçekten çok üzücü.Nur içinde yatsın inşallah. -
@bekirsezgings @edus_mavi @RiddLee
Lütfen forumlarda tartışmalara yol açacak muhabbetlere girmeyin.
Iyi forumlar dilerim. -
Bu online olanlarin sohbet yeri ne zaman erişime açilacak arkadaşlar. Forumda üç beş sohbetin dondüğü tek yer orasi vardi. Uzun yillardir devam eden bir gelenektir yani. Geri gelmeli artik. @hustundel birakin kim kimle kavga ederse etsin. Forum başliğini cezalandirmanin anlami nedir. Askerde tanka ceza verilirdi. Resmen ona dondü iş. Şu forumu boş gormek insanin canini sıkıyor.
-
@kaiser-brian-clough henüz açmaya uygun görmüyoruz belki ileride açılır uygun şartlarda. Amaç sohbetse o başlığı kullananlar gördüğüm kadarıyla zaten başka platformlarda da sohbete devam ediyor sıkıntı yok yani sohbet konusunda
-
AKINCILAR ekibinde bismillah diyerek başlıyoruz
-
Şuralar eskiden ne güzeldi be adam kalmamış forumdaa sohbet eden
-
@ofmanager_ var abi
-
@saidkayaa napıyon said nasılsın ?
-
@ofmanager_ iyilik abi de geç cevap yazdım kusura bakma
-
@ofmanager_