ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
wrote on 19 Feb 2019, 06:35 last edited byEyvallah arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim sağolun varolun    
- 
Eyvallah arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim sağolun varolun    wrote on 19 Feb 2019, 10:08 last edited by wrote on 19 Feb 2019, 10:08 last edited by@sistematikci Türkiye bayragini orada tekrar gormek guzel umarim hep Türkiye zirvede olur.  Best of Turkey diyeyim Best of Turkey diyeyim   
- 
Eyvallah arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim sağolun varolun    wrote on 19 Feb 2019, 10:22 last edited by wrote on 19 Feb 2019, 10:22 last edited by@sistematikci tebrikler kardeşim sen ve ekibiniz oyundaki gururumuz olmaya devam ediyorsunuz  
- 
wrote on 19 Feb 2019, 10:48 last edited byGerek özelden gerekse buradan tebrik ve destek mesajı atan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. @CnytAkn kardeşimin de değinmek istediği gibi aslolan her kim olursa olsun şanlı bayrağımızı en yukarıya çıkartabilmektir. Biz her alanda böyle bir olabildiğimiz sürece Türk Milletinin sırtı hiçbir zaman yere değmeyecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün de dediği gibi    Ne Mutlu Türküm Diyene Ne Mutlu Türküm Diyene   
- 
Gerek özelden gerekse buradan tebrik ve destek mesajı atan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. @CnytAkn kardeşimin de değinmek istediği gibi aslolan her kim olursa olsun şanlı bayrağımızı en yukarıya çıkartabilmektir. Biz her alanda böyle bir olabildiğimiz sürece Türk Milletinin sırtı hiçbir zaman yere değmeyecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün de dediği gibi    Ne Mutlu Türküm Diyene Ne Mutlu Türküm Diyene   wrote on 19 Feb 2019, 18:48 last edited by wrote on 19 Feb 2019, 18:48 last edited by@sistematikci Arkadaşlarım .. Her ikinize de tebrikler!      İyi ki doğdun Cuneyt! İyi ki doğdun Cuneyt!     
- 
@sistematikci Arkadaşlarım .. Her ikinize de tebrikler!      İyi ki doğdun Cuneyt! İyi ki doğdun Cuneyt!     wrote on 19 Feb 2019, 18:53 last edited by CnytAkn wrote on 19 Feb 2019, 18:53 last edited by CnytAkn@supernova-8 ahah nerden biliyorsun, teşekkürler Sofie :)) 
- 
@1gizemli  Ben lisedeki ortamımı özlüyorum bura bitince burayı da özleyeceğim kesin Ben lisedeki ortamımı özlüyorum bura bitince burayı da özleyeceğim kesin wrote on 19 Feb 2019, 18:58 last edited by wrote on 19 Feb 2019, 18:58 last edited by@revengeiscoming lise ortamı özlenmez mi ya en güzel anılar oradaydı  
- 
@supernova-8 ahah nerden biliyorsun, teşekkürler Sofie :)) wrote on 19 Feb 2019, 19:03 last edited by@cnytakn Hihihi...  Bu gizli bir canım. Rica ederim! Bu gizli bir canım. Rica ederim! 
- 
wrote on 19 Feb 2019, 19:27 last edited byHayırlı akşamlar 
- 
wrote on 19 Feb 2019, 23:53 last edited by@sistematikci İstanbuldan dünya osm birinciliğe uzanan yol  Başarıların devamını dilerim ağabey Başarıların devamını dilerim ağabey
- 
wrote on 20 Feb 2019, 03:47 last edited byCümleten Günaydın Arkadaşlar 
- 
wrote on 22 Feb 2019, 05:34 last edited bygünaydin osm nin buyuk menajer leri guzel insanlari.hayirli cumalar 
- 
wrote on 22 Feb 2019, 08:53 last edited byselam, 
 transfer etkinliği uzun zamnandır gelmiyor, gelecekmi bilgisi olan varmı.
 iyi oyunlar basarılar dilerim.
- 
selam, 
 transfer etkinliği uzun zamnandır gelmiyor, gelecekmi bilgisi olan varmı.
 iyi oyunlar basarılar dilerim.wrote on 22 Feb 2019, 09:49 last edited by@tankkaplani Merhaba; hafta sonu etkinlikleri ile ilgili EN Forumunda Promotions/Campaigns bölümünü ziyaret edebilirsiniz. 
 Bu tür soru veya sorunlar için de Destek başlığını kullanabilirsiniz.Herkese Hayırlı Günler Hayırlı Cumalar    
- 
wrote on 22 Feb 2019, 10:04 last edited byHayırlı cumalar kaptan  
- 
wrote on 22 Feb 2019, 19:03 last edited by@furkan_1230 Sana ne lazım ?  
- 
wrote on 22 Feb 2019, 20:12 last edited by@archaeologistci Hayırlı geceler Fatih'im. 
- 
wrote on 22 Feb 2019, 20:12 last edited byHayırlı geceler beyler 
- 
@archaeologistci Hayırlı geceler adaş  @f-s-m-0-13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Hayırlı geceler beyler Hayırlı geceler abi  
- 
günaydin osm nin buyuk menajer leri guzel insanlari.hayirli cumalar wrote on 22 Feb 2019, 20:58 last edited by@milaslibaros said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: günaydin osm nin buyuk menajer leri guzel insanlari.hayirli cumalar Hayırlı geceler.