Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Co za półfinał. Poziom rozgrywek był kosmiczny, a emocje do samego końca. Wielkie brawa dla wszystkich par z tego półfinału. Odpadły 3 pary, które były faworytami do końcowego zwycięstwa i to chyba najlepiej świadczy o poziomie tej grupy.
-
Marcin z wrażenia nie wkleił wyników kolejki
-
Co za końcówka w naszym półfinale! @konix1982 i @pb1984 w ostatniej kolejce przegrywają awans na rzecz @jepsztel i @Mati-Colchoner! Brawa za walkę pozostałym uczestnikom @suchy998, @KomendaNuta, @Ochowiak, @zaloguj99, @zuziak6, @Ihibon i @Pansushe .
-
-
@magic-89
Dzięki za mega ciężką walkę Panowie Szacun dla was -
@dovco_handf dziękuję za grę wszystkim uczestnikom ligii
gratulacje dla tych którzy awansowali -
Startujemy w poniedziałek! Dziś późnym wieczorem zrobię weryfikację i oficjalnie podam skład finalistów oraz informacje na temat finału;)
-
Start: 22 lipiec Poniedziałek, sugerowana godzina założenia ligi - między 22:30, a 23:30.
Zakładamy taką ligę:
Tytuł ligi: Finał Mistrzostw Polski Par 2019
Ustawienia ligi:
Bardzo ważne jest dobre założenie ligi, dlatego poświęćcie chwilę na sprawdzenie wszystkich ustawień.
Powodzenia!!! -
Potrzebny jest moderator ligi, czy jest ktoś chętny?
Druga sprawa tak by rozwiać wszelkie wątpliwości co do grupy L:
Mała tabelka zainteresowanych par
-
Druga sprawa tak by rozwiać wszelkie wątpliwości co do grupy L:
Mała tabelka zainteresowanych par
Nie powinno być żadnych wątpliwości powinna awansować para Damis/Tristan na boisku a nie przy zielonym stoliku.
-
@stefan-joptwojmać Hejka. Jak się jeszcze nikt nie zgłosił, to ja mogę założyć.
-
@lhundaeion said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać Hejka. Jak się jeszcze nikt nie zgłosił, to ja mogę założyć.
Okej!
-
@martin343 Widzę nie możesz przeżyć tej sytuacji i ciągle o tym piszesz.. Taką decyzję podjeli admini i trzeba ją uszanować, następnym razem trzeba myśleć co się robi proste. Nauczka na przyszłość aby zwracać uwagę na jakich slotach się ustawia i sprawdzić dwa razy
-
Hejka. Zgodnie z sugestią ligę założę jakoś po 22:30
-
-
@Lhundaeion Wypisałem Ci wszystkie pary, żeby było sprawniej wysyłać zaproszenia:
@Dovco_HandF & @suchy998
@KomendaNuta & @Ochowiak
@jepsztel & @Mati-Colchoner
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Biker294 & @kondziowa1
@Byku-Duma-Warmii & @Szeregowiec
@Prezes-Kukito & @ShakiBoy
@martin343 & @stb411
@Bolesław-Chrobry & @zaklety -
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@Lhundaeion Wypisałem Ci wszystkie pary, żeby było sprawniej wysyłać zaproszenia:
@Dovco_HandF & @suchy998
@KomendaNuta & @Ochowiak
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Biker294 & @kondziowa1
@martin343 & @stb411
@Bolesław-Chrobry & @zakletyZ przyczyn technicznych, ratując sytuację ( @Lhundaeion omyłkowo założył ze wszystkimi opcjami) - ja zakładam ligę:
Przypominam Regulamin i wysyłam zaproszenia
-
@Dovco_HandF & @suchy998
@KomendaNuta & @Ochowiak
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Biker294 & @kondziowa1
@martin343 & @stb411
@Bolesław-Chrobry & @zakletyZaproszenia do wszystkich wysłane. Jakby były kłopoty z wejściem to pisać, będę nad ranem i jutro wieczorem.
-
@daroo933 weź takie obowiązki jakie ma Damiś na siebie w OSM zobaczymy czy zawsze wszystko będziesz pamiętał. po drugie czy się zapomnę ustawić czy nie powinno być moja sprawą.tak samo moja sprawa jaka będę grał taksa, jak chce to będę grał 4 napastnikami nic komu do tego. ingerencja w to co robisz jest za duża w OSM.