Mistrzostwa Polski Par 2019
-
-
Dwie pary są już pewne awansu, dwie kolejne jeszcze walczą o jedno wolne miejsce:
-
Że czas szybko leci to przed nami już dziś ostatnia kolejka tego półfinału. A co wydarzyło się wczoraj?
-
-
Co za półfinał. Poziom rozgrywek był kosmiczny, a emocje do samego końca. Wielkie brawa dla wszystkich par z tego półfinału. Odpadły 3 pary, które były faworytami do końcowego zwycięstwa i to chyba najlepiej świadczy o poziomie tej grupy.
-
Marcin z wrażenia nie wkleił wyników kolejki
-
Co za końcówka w naszym półfinale! @konix1982 i @pb1984 w ostatniej kolejce przegrywają awans na rzecz @jepsztel i @Mati-Colchoner! Brawa za walkę pozostałym uczestnikom @suchy998, @KomendaNuta, @Ochowiak, @zaloguj99, @zuziak6, @Ihibon i @Pansushe .
-
-
@magic-89
Dzięki za mega ciężką walkę Panowie Szacun dla was -
@dovco_handf dziękuję za grę wszystkim uczestnikom ligii
gratulacje dla tych którzy awansowali -
Startujemy w poniedziałek! Dziś późnym wieczorem zrobię weryfikację i oficjalnie podam skład finalistów oraz informacje na temat finału;)
-
Start: 22 lipiec Poniedziałek, sugerowana godzina założenia ligi - między 22:30, a 23:30.
Zakładamy taką ligę:
Tytuł ligi: Finał Mistrzostw Polski Par 2019
Ustawienia ligi:
Bardzo ważne jest dobre założenie ligi, dlatego poświęćcie chwilę na sprawdzenie wszystkich ustawień.
Powodzenia!!! -
Potrzebny jest moderator ligi, czy jest ktoś chętny?
Druga sprawa tak by rozwiać wszelkie wątpliwości co do grupy L:
Mała tabelka zainteresowanych par
-
Druga sprawa tak by rozwiać wszelkie wątpliwości co do grupy L:
Mała tabelka zainteresowanych par
Nie powinno być żadnych wątpliwości powinna awansować para Damis/Tristan na boisku a nie przy zielonym stoliku.
-
@stefan-joptwojmać Hejka. Jak się jeszcze nikt nie zgłosił, to ja mogę założyć.
-
@lhundaeion said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać Hejka. Jak się jeszcze nikt nie zgłosił, to ja mogę założyć.
Okej!
-
@martin343 Widzę nie możesz przeżyć tej sytuacji i ciągle o tym piszesz.. Taką decyzję podjeli admini i trzeba ją uszanować, następnym razem trzeba myśleć co się robi proste. Nauczka na przyszłość aby zwracać uwagę na jakich slotach się ustawia i sprawdzić dwa razy
-
Hejka. Zgodnie z sugestią ligę założę jakoś po 22:30