Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@Lhundaeion Wypisałem Ci wszystkie pary, żeby było sprawniej wysyłać zaproszenia:
@Dovco_HandF & @suchy998
@KomendaNuta & @Ochowiak
@jepsztel & @Mati-Colchoner
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Biker294 & @kondziowa1
@Byku-Duma-Warmii & @Szeregowiec
@Prezes-Kukito & @ShakiBoy
@martin343 & @stb411
@Bolesław-Chrobry & @zaklety -
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@Lhundaeion Wypisałem Ci wszystkie pary, żeby było sprawniej wysyłać zaproszenia:
@Dovco_HandF & @suchy998
@KomendaNuta & @Ochowiak
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Biker294 & @kondziowa1
@martin343 & @stb411
@Bolesław-Chrobry & @zakletyZ przyczyn technicznych, ratując sytuację ( @Lhundaeion omyłkowo założył ze wszystkimi opcjami) - ja zakładam ligę:
Przypominam Regulamin i wysyłam zaproszenia
-
@Dovco_HandF & @suchy998
@KomendaNuta & @Ochowiak
@Magic-89 & @Lhundaeion
@Biker294 & @kondziowa1
@martin343 & @stb411
@Bolesław-Chrobry & @zakletyZaproszenia do wszystkich wysłane. Jakby były kłopoty z wejściem to pisać, będę nad ranem i jutro wieczorem.
-
@daroo933 weź takie obowiązki jakie ma Damiś na siebie w OSM zobaczymy czy zawsze wszystko będziesz pamiętał. po drugie czy się zapomnę ustawić czy nie powinno być moja sprawą.tak samo moja sprawa jaka będę grał taksa, jak chce to będę grał 4 napastnikami nic komu do tego. ingerencja w to co robisz jest za duża w OSM.
-
Już mi się nawet wczoraj nie chciało odzywać po tej całej wtopie... Przepraszam za zamieszanie i dziękuję @Dovco_HandF za uratowanie sytuacji. Głupio tylko, że monety Jurek musiał zmarnować.
Przegapiłem, gdzie się przestawia te opcje przy tworzeniu ligi. Myślałem, że dopiero będzie ten krok, a tu jeb, liga utworzona, opcje złe... No i spoko, błędy się zdarzają, najwyżej wydam te monety drugi raz, ale dalej to był dramat.
Dawno się tak nie wściekłem na cokolwiek. Gra nie chciała mnie wypuścić z żadnego slotu. Że ostatni dzień sezonu, no spoko, że tylko 5 dni do końca - no bez przesady. Bitwy systemowe widać "naprawili", żeby się w ogóle nie dało opuścić... No i nawet własnej założonej ligi oczywiście nie można zlikwidować... bo nie -
@lhundaeion
Swoją ligę możesz opuścić dopiero po pierwszej kolejce. -
@lhundaeion said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
dziękuję @Dovco_HandF za uratowanie sytuacji.
Nie ma sprawy Dobrze, że jeszcze się nie położyłem, a już miałem wyłączać laptopa, kiedy przeczytałem wiadomości z serii od ciebie .
-
Wystartowaliśmy!
-
@martin343 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Nic nie chce mówić ale 6:0 to zdecydowanie podejrzany wynik
Zgadzam się w 100%, sędzia czerwony,@suchy998 gra ostrożnie, ja u siebie normalnym stylem, obaj gramy skrajnie ofensywnie w tym oddaniu. I taki wynik .
-
@beyah1985 Ale nie ma na co czekać, ja się przyznaję bez śledztwa: w moim meczu z @suchy998 było z góry zaplanowane oddanie meczu, żadne złe ustawienie suwaków czy coś innego nieprzewidzianego
-
@martin343 przecież tu było oddanie w parze między sobą. Inna sprawa gdyby taki wynik padł gdyby @Dovco_HandF grał przeciw @Magic-89 lub @lhundaeion
-
-
@dovco_handf Jurku nigdy nie wątpiłem w Twoje umiejętności ale wiesz dla niektórych tutaj byłoby to podejrzane
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf Jurku nigdy nie wątpiłem w Twoje umiejętności ale wiesz dla niektórych tutaj byłoby to podejrzane
hmm ciekawe kto najgłośniej o tym krzyczy na forum
-
Wszyscy w PAM wiedzą, że gdyby ktoś poddał w jakiejkolwiek lidze mecz - zostałby wykopany z grupy bez żadnego śledztwa. W tej grupie wszyscy grają i mają grać fair play i właśnie tego się najbardziej obawiam, że z moimi ludźmi mogę stracić najwięcej punktów. Oni dokładnie znają moje taktyki, grali ze mną wielokrotnie i wiedzą jak grać przeciwko mnie
-
Za nami druga kolejka i bardzo dziwne trzy wyniki aż po cztery do zera! Ktoś tu sobie zupełnie nie ogarnia w Pokemonach czy co?
-
Wczoraj miałem na wieczór takie problemy z netem ze nigdzie się nie zdarzyłem ustawić na 4 kontach 4wysokie porażki jedynie co zdarzyłem to właczyc oboż na tooma w bitwie towarzyskiej