Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@martin343 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Nic nie chce mówić ale 6:0 to zdecydowanie podejrzany wynik
Zgadzam się w 100%, sędzia czerwony,@suchy998 gra ostrożnie, ja u siebie normalnym stylem, obaj gramy skrajnie ofensywnie w tym oddaniu. I taki wynik .
-
@beyah1985 Ale nie ma na co czekać, ja się przyznaję bez śledztwa: w moim meczu z @suchy998 było z góry zaplanowane oddanie meczu, żadne złe ustawienie suwaków czy coś innego nieprzewidzianego
-
@martin343 przecież tu było oddanie w parze między sobą. Inna sprawa gdyby taki wynik padł gdyby @Dovco_HandF grał przeciw @Magic-89 lub @lhundaeion
-
-
@dovco_handf Jurku nigdy nie wątpiłem w Twoje umiejętności ale wiesz dla niektórych tutaj byłoby to podejrzane
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf Jurku nigdy nie wątpiłem w Twoje umiejętności ale wiesz dla niektórych tutaj byłoby to podejrzane
hmm ciekawe kto najgłośniej o tym krzyczy na forum
-
Wszyscy w PAM wiedzą, że gdyby ktoś poddał w jakiejkolwiek lidze mecz - zostałby wykopany z grupy bez żadnego śledztwa. W tej grupie wszyscy grają i mają grać fair play i właśnie tego się najbardziej obawiam, że z moimi ludźmi mogę stracić najwięcej punktów. Oni dokładnie znają moje taktyki, grali ze mną wielokrotnie i wiedzą jak grać przeciwko mnie
-
Za nami druga kolejka i bardzo dziwne trzy wyniki aż po cztery do zera! Ktoś tu sobie zupełnie nie ogarnia w Pokemonach czy co?
-
Wczoraj miałem na wieczór takie problemy z netem ze nigdzie się nie zdarzyłem ustawić na 4 kontach 4wysokie porażki jedynie co zdarzyłem to właczyc oboż na tooma w bitwie towarzyskiej
-
@dovco_handf Ja złapałem czerwo niestety
-
A ja mam kontuzjowanego najlepszego napastnika-dostał aż +5! Ciężko będzie coś teraz ugrać...
-
Aktualna tabela po 2 kolejkach:
-
@dovco_handf No raczej po dwóch kolejkach
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Aktualna tabela po 3 kolejkach:
@stb411 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf No raczej po dwóch kolejkach
Ja pierdzielę... Jestem dzisiaj dosyć ospały po wczorajszym dniu spędzonym w upale, w górach. Na tyle ospały, że po przeczytaniu o 3 kolejkach miałem taką sekundę strachu, że się nie ustawiłem xD
-
@lhundaeion bo znów pójdą poddania
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Wszyscy w PAM wiedzą, że gdyby ktoś poddał w jakiejkolwiek lidze mecz - zostałby wykopany z grupy bez żadnego śledztwa. W tej grupie wszyscy grają i mają grać fair play i właśnie tego się najbardziej obawiam, że z moimi ludźmi mogę stracić najwięcej punktów. Oni dokładnie znają moje taktyki, grali ze mną wielokrotnie i wiedzą jak grać przeciwko mnie
W grupie PE jest to samo dlatego nie rozumiem werdyktu w wiadomej sprawie.