Ekibe Alım Başlığı
-
Arkadaşlar dünya sıralamasında 23. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çER -
Herkese merhaba,
Eski bir oyuncuyum. Oyuna geri dönme kararı aldım. Aktif olarak savaş ve ekip ligi oynayan ve ortamı olan bir ekip arıyorum. Sisteme şu an biraz yabancıyım fakat alıştığımda güzel işler yapabileceğimize inanıyorum. -
Merhaba arkadaşlar Eski Turkuaz ekibiyle geri oyuna döndük. Eski arkadaşlarımıza ek olarak yeni arkadaşlar da aramıza katmak istiyoruz. Bir ekibin ismini değiştirerek Turkuaz yaptık. Dünya Starları liginde de savaş yapmaya başlayacağız. Bizimle oynamak isteyen arkadaşlar oyundan banaa ulaşırsa yardımcı olurum.
-
Ekibimize dahil etmek üzere birlikte savaşlara katılabileceğimiz, uyumlu, ilgili ve kafa dengi arkadaşları aramızda görmek isteriz.
-
Sons of Anatolia ekibimize menajer alımı yapılacaktır. Oyundaki maçları takip edebilen, saygılı menajerler ekip yetkililerimizle oyun üzerinden iletişime geçebilir. 'Türkçe bilmeyenleri almıyoruz, çeviri yapanlarında düşünceleri pek anlaşılmıyor ısrar etmeyelim lütfen...'
-
arkadaşlar uzun süredir oynuyorum yalnız ara verdiğim için puanlarım sıfırlandı profilime girip bakabilirsiniz beni alacak bir ekip var mı?
-
@sultan-çer said in Ekibe Alım Başlığı:
Arkadaşlar dünya sıralamasında 15. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çERilan hala geçerlidir
-
oyunu zamanında bırakmıştım tekrar başladım. profilime bakabilirsiniz. muhabbeti güzel başarılı bir ekip arıyorum.
-
TÜRK ekipler grubumuza sınırlı sayıda menajer alımı olacaktır. Başvurularınızı bekliyoruz.
-
Bulletproof TR yeni kurulan ekibimize alım vardır. Boşta olan, ekip arayanlar buyursunlar.
-
This post is deleted!
-
@sultan-çer said in Ekibe Alım Başlığı:
Arkadaşlar dünya sıralamasında 23. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çER@AYRINMENN @decocan44 @muammer önol tam 50 gün önce paylaşmıştım bu menejer alim ilanını o gün 23 idik tam 50 gün sonra bugün akşam börü ekibi 11.siraya yükselecek bu kadar kısa sürede 12 basamak birden atlamamiza vesile olan tüm ekip arkadaşlarımı gönülden kutlarım.
@Sabit-Mamedov liderlik koltuğuna çok alışma hızla geliyoruz haberin olsun
-
@sultan-çer Gelirken iki red bull kap gel Şaka bir yana süper formda olan iki ekip dikkatimi çekiyor şu an. Birisi top 10'da hizla ilerleyen Eagles of Kosovo, diğeri de hızla top 10'a yaklaşan sizin BÖRÜ ekibi.
-
@sabit-mamedov red bull kesmez seni bi büyük devirirsin sen
-
Arkadaşlar 7 yillik ekibimiz Turkuaz a hem aramıza uyum sağlayacak hem de savaşlarda bizimle oynayacak menajerler arıyoruz. Puan tecrübe vs gibi kriterlerimiz yok.
Ekip ligimizde bulunma , savaşa katilma ve bize uyum sağlama konusunda sıkıntı yaşamayacak herkese kapımız açık ilgilenenler bana oyundan yazsın. -
@sabit-mamedov said in Ekibe Alım Başlığı:
@sultan-çer Gelirken iki red bull kap gel Şaka bir yana süper formda olan iki ekip dikkatimi çekiyor şu an. Birisi top 10'da hizla ilerleyen Eagles of Kosovo, diğeri de hızla top 10'a yaklaşan sizin BÖRÜ ekibi.
"IDAS" a bak! Bu benim eski ekibim. Zaten ikinci sırada!
Ben her zaman en iyisini tercih ederim...
Sen onlardan birisin, Sabit Mamedov! 🤩