STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020)
-
@CnytAkn Ben de genelleme yapmayı sevmem ama vaziyet bunu gösteriyor.Tabi ki de herkes için geçerli değil bu ama genel olarak doğru bir düşünce . Başkanlara ve kulüplerin yönetici kısmına bakınca bunu daha iyi anlayabiliyoruz . Ki bence her şey takım yöneticilerinde.Onların yaptığı haksız suçlamalar yüzünden kendi takımının taraftarı da bu aslı olmayan fikirlere inanıyorlar.Ondan sonra birbirine düşman 2 takım orta çıkıyor. Halbuki hepsi ülkemizin güzide takımları ...
-
@gs-ramo-1905 genelleme yapmayı sevmiyorum diyorsun ama yapıyorsun anladım tek taraflı bakan bir zihniyet olmayın
-
@CnytAkn Tek taraflı düşünen kişi olduğumu da düşünmüyorum eğer tek taraflı bakan birini görmek istiyorsan maçtan hemen sonra Kayseri Başkanının dediklerini savunan kişilere bakmanı tavsiye ederim
-
@gs-ramo-1905 kardeşim ortada birinin şike yaptığını söyleyen yok. yapılan hakem hatalarını ve çifte standart uygulamayı dile getirdim. Bu uygulamanın avrupa da yapılmayacağı için Gsnin esas performansını avrupada göreceğimizi dile getirdim. Bilinç altınızda avrupa maçlarında yenileceğiniz olduğu açık bir şekilde ortada. Kastettiğim şey Hakem Mustafa Öğretmenoğlu GS taraftarı iken neden hem VAR odasında ve hemde Kayserispor maçında Gs nin maçlarına verilmiştir. Gs yi tutabilir tamamda verdiği kararlarda bari taraftarlığını belli etmesin. Bunu dile getirmenin neyi yanlış onu anlamadım.
Gs avrupada dağılmasın diye lige tutundurdular. Bunu göremeyip tiyatro yorumu mu yapmamı bekliyorsun
Avrupada benim hangi takımı destekleyip desteklemediğimi de bilemezsin ayrıca -
@femeks Birbirimizi anlayamıyoruz,aynı şeyleri tekrar ediyoruz. Napalım senin görüşün sende benim görüşüm bende kalsın yoksa sürekli bir döngü içine gireceğiz
-
Döngüye gerek yok 2 senelik şampiyonluk yarışında Demirörenin güzelliği ortadaydı çokta uzakta aramaya gerek yok yakın zamana bakın yukarıda yazdığıma bakın yine anlarsınız. Önemli olan ön yargı ile yaklaşmamak ve bir şeylerin farkına varmak. Her şey ortadayken kabullenmemek Fatih Terim Hemosu olduğunuzu ortaya koyuyor. Milli teknik direktörümüz SEBEPSİZ YERE HİÇBİR ŞEY YOKKEN, OLMAMIŞKEN yabancı sınırını tekrar gündeme getirmesi hiç biriniz gözünden kaçmamıştır eminim... üstelik önceden bu durumlar masa başında, bahanelerle ve başarısızlıklarını örtmek için yapılırdı. Peki ya şimdi? Alenen Galatasaray ismi kullanılıyor sebebi de bugünlerde yapılan transferlerdir. O kadar KOMİK bir durum kii “Galatasaray Türk oynatmalı şampiyonlar liginde demesi” . Eleştirenleri ve sesini çıkaranları toplarsak Fatih Terim kadar yurtdışına oyuncu çıkarmamış Kişiler, tahmin ettiğimiz gibi tekrar sallamaya başlamışlar.
Tiyatroyu açmak ister misiniz biraz daha? Dökülelim
-
Adana'da geldi dünyaya. Adana Demirspor'da mücadelesi verdi. Bir çok insanın da ona hayran olmasını sağladı Adana'da. Ünü Adana sınırları içindeydi. 5 Ocak Tribünlerinde oturanlar En önde sahaya çıkan o çocuğu izliyorlardı sürekli. Lider özellikli, mücadeleci ve net bir 6 numaraydı o çocuk.
Türkiye'nin en büyük takımının dikkatini çekti o süreçte. Kral Metin Oktay'ın özel isteğiydi Sarı kırmızılı formayı giymesi. 11 sene taşıdı sırtında bu şanlı armayı. Galatasaray onun için bir seçenek değildi. Gel dediler geldi koş dediler koştu çalış dediler çalıştı.
Okullarda Tarih derslerinde hocalar sorar Tarih nedir diye. Tanımını isterler. Fatih Terim Tarihin tanımını kendisi yeniden yaptı. Tarih hayal kurmaktır. Tarih o hayalin peşinden gidip korkusuzca çalışıp gerçeğe dönüştürmektir. İstanbul'u 21 yaşında alırken Fatih en büyük hayalim demişti. O yüzden Fatih dediler ona. Hayalini gerçekleştirmek için korkmadan vazgeçmeden çalıştığı için.
Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin mottosu ile Türk Futbol Tarihinde hayal ettiği her şeyi başaran ADAM'ın doğum günü bugün. Bize yaşattığın her şey için Sonsuz teşekkürler hocam. O hayallere yenilerini eklemek için vazgeçmeden çalışacağız.
Doğum günün kutlu olsun İmparator Fatih Terim. İyi ki bizimlesin..
-
@femeks Fatih Terim ceza yedi açıklamalarından dolayı peki eğer Galatasaray el üstünde tutulan takım olsaydı yani bazı kesimin tabiriyle onun bunun sayesinde şampiyon olsaydı sence Fatih Terim ceza alır mıydı? Aldığı cezayı da haklı bulmuyorum. Bir sürü teknik adam benzer cümleleri kuruyor ama Fatih Terim ceza alıyor.Dur tahmin edeyim senin gibi düşünen insanların tabiri :'' İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş.'' Olurdu büyük ihtimalle
-
@gs-ramo-1905 kardeşim konuyu fazla uzatma gereği yok. ortada gs nin haksız bir galibiyeti var. saha içindekileri konuşurken saha dışı açıklamalarla sezonu değerlendirmek hoş olmaz. saha içinde yapılan haksızlığı görmeyip, erol bedire 60 günlük verilen cezaya değinmeyip, fatih terime haksızlık yapılmış gibi bir algı oluşturmak doğru mu? Cezası iptal olur ve takımın başında maçlarda yer alır umarım. sonuçta bir takımın cezalarla başarılı olmasının engellemesini istemek sportmenliğe aykırı bir davranış olur. Netice itibariyle gs nin aldığı bu gibi bir galibiyeti fenerbahçe almış olsa ben aynı şeyleri söylerdim. sezon içerisinde (umarım olmaz) bu tip bir galibiyet alırsak tekrar konu hakkındaki görüşlerimi objektif söylerim
-
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un mayıs ayında yaptığı, "Kurgulanmış bir düzen var" açıklaması.
Orman, Fatih Terim'e gönderme yaparak, "Bu işin çözümü için TFF'ye süre verdik ama bu süre artık bitti. Eğer bu işin önünü kesemezlerse biz de bu düzene uyacağız" demişti.
Bunlar önce yaşanan olaylar ama benzer sözleri Fatih Terim söyleyince ceza alıyor. Bir düşünmek lazım neden acaba ? -
Bence biz burada hata yapıyoruz, teknik direktör takımı oynatır sahada ama saha dışındaki olaylara müdahale etmez, biz teknik direktör ve başkanları o kadar büyütüyoruz ki hepsi kabadayı kesiliyor, bırak bu işi gerçekten işi olanlar yapsın, açıklamayı veya savunmayı yapması için görevlendiren yada kulübün yetkilileri yapsın, hiç bir teknik direktöre sen bu larla ilgileneceksin denmiyor yapmamalı tam tersine. Yurtdışını örnek vermek istemiyorum orda da yanlışlar var biz içimizdeki iyi örnekleri görmeliyiz ama bu çok az, her maç hakeme yada yetkili vb karşı açıklama yapmak zo run da de ğil.. kendi takımımdan örnek vereyim ersun yanal bu konulara çok fazla girmiyor ama ts maçında örnek veriyorum hakem böyleydi penaltı verilmedi bu yönetim bizi hedef aldı vs derse sen önce yakaladığın pozisyonları at yada neden atamadın bunları sorgula yani saha dışındaki olaylara karışmak kesinlikle yanlış. Bence daha ağır cezalar verilmeli artık ama herkese verilmeli ki öyle olacağını düşünüyorum. Bunu her defasında 2,3 maçla kurtuluruz deyip artistlik yapmamaları için herkesin 2 kere düşünüp konuşması lazım hatta kendi işini yapması lazım.
-
Türk hakemler medyanın baskısına maruz kalıyor. Medya da kabadayı tarzı açıklamalarla manşet yapıp traj arttırma derdinde. Sonuçta spor namına ülkenin geliştiği bir ortam olmuyor ne yazık ki. Bence yabancı hakem sistemine geçmeliyiz. Yunanistan da öyle uygulanıyormuş galiba. Bizde uygulayalım. VAR sistemi ne kadar güzel oldu. Kimsenin hakkına olabildiğince girilmiyor. Kartlarda standart, bu hakem ve futbol yönetim mantığıyla oturmaz. Federasyon başkanı Nihat Özdemir galiba şuanda. Kendisi işadamı futbolu yönetecek bir birikimi yok. Futbol federasyonu başkanı bence Şenol güneş gibi futbolun içinden gelmiş biri olmalı veya Mustafa denizli gibi biri olmalı. Değişecek birçok etken varken biz futbolseverler de maçları izlerken taraftarlık içgüdüsüyle izliyoruz ama yorumlarken empati yaparak yorumlamamız gerekir ki futbol markamızın gelişmesine katkı sunalım....
-
@cnytakn said in STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020):
Bence biz burada hata yapıyoruz, teknik direktör takımı oynatır sahada ama saha dışındaki olaylara müdahale etmez, biz teknik direktör ve başkanları o kadar büyütüyoruz ki hepsi kabadayı kesiliyor, bırak bu işi gerçekten işi olanlar yapsın, açıklamayı veya savunmayı yapması için görevlendiren yada kulübün yetkilileri yapsın, hiç bir teknik direktöre sen bu larla ilgileneceksin denmiyor yapmamalı tam tersine. Yurtdışını örnek vermek istemiyorum orda da yanlışlar var biz içimizdeki iyi örnekleri görmeliyiz ama bu çok az, her maç hakeme yada yetkili vb karşı açıklama yapmak zo run da de ğil.. kendi takımımdan örnek vereyim ersun yanal bu konulara çok fazla girmiyor ama ts maçında örnek veriyorum hakem böyleydi penaltı verilmedi bu yönetim bizi hedef aldı vs derse sen önce yakaladığın pozisyonları at yada neden atamadın bunları sorgula yani saha dışındaki olaylara karışmak kesinlikle yanlış. Bence daha ağır cezalar verilmeli artık ama herkese verilmeli ki öyle olacağını düşünüyorum. Bunu her defasında 2,3 maçla kurtuluruz deyip artistlik yapmamaları için herkesin 2 kere düşünüp konuşması lazım hatta kendi işini yapması lazım.
Katılıyorum sana özellikle de objektif bakış açından dolayı .Benim sinir olduğum şey sadece Galatasarayı hedef alacak yorumların yapılması.Her takıma bakılmalı .
-
Keşke her zaman bu şekilde düşünsenizde bizimde tek derdimiz bence bu fauldü bu değildi, bu takım daha iyi oynadı bu takım daha çok pozisyona girdi olsa... ama ne yazık ki sorunlar bitmeden yeni sorunları ekliyorlar. Bizde isteriz her zaman böyle düşünün art niyet aramayın Futbolu Futbol bilen kişiler yönetsin kim istemez ki? Diğer şeklde olunca içine binbir oyun girebiliyor maalesef bizde art niyet arıyoruz ister istemez. bugünkü örnek gibi Voltran oluşturmuşlar uefaya şikayet ediyorlar bitmiyorlar abi bitmiyorlar
#UEFAyaSelamSöylesinler -
Ayrıca, konuyu uzatmak değilde yanlışı doğru olarak gördüğünüz zaman bu insana hakaret olarak algılanıyor. Şakaysa komik değilse daha da komik.
Bir Milli takım teknik direktörü düşünün...
Hakeme küfür eder tüy gibi ceza alır şimdi kalkmış 4 maçın haklı olduğunu söylüyor. ÜSTÜNE BASAAA BASAAA SÖYLÜYORUZ TEHTİD EDEN UYARI ÇEKEN İHTAR EDEN ORGANİZE OLMUŞ DİYEN DİREKT SÖYLÜYORUM ERSUN YANAL ZAMANINDA BUNU SÖYLEDİ İSTEYEN VİDEOLAR VAR SADECE ODA DEĞİL. Bşkanlırınız artık hangi takımın taraftarıysanız ve siz ne hikmetse ceza yemediniz EĞER SİZ BU CEZAYA CEZA DİYORSANIZ, sizler apaçık TFF yi işgal etmiş takımlarsınız. Tamamiyle ORTADA olan birşeyi kabul görmüyorsunuz ve biz gülmekle kalıyoruz sadece.
"Fatih Terim değerimiz. Ceza almasını istemem. Ancak yapılan uygulama da en çok Galatasaray'a yaradı. Konuşma hakkı çıktı. Haklı mı haksız konuşması olacağına, hangi saatte bildirildiği konuşuluyor. Koca ülkenin gündemine bak."MİLLİ TAKIM TEKNİK ADAMI MI TFF BASIN SÖZCÜSÜ MÜ BELLİ DEĞİL...
Bu konunun acilen son bulması lazım kimse kimsenin kalbini kırmadan.
-
@td_vedat
@hustundel said in Forum Kuralları - Lütfen Okuyun:FORUM KURALLARI
Lütfen forumlar için olan tüm kuralları okuyun:
- Mesaj yazarken sınırlı sayıda büyük harf kullanmayı ve sınırlı sayıda ünlem işareti kullanmayı deneyin
-
Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Babel, Feghouli, Belhanda, Falcao
Yedekler: Okan, Şener, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık, Adem Büyük, Selçuk İnan, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Emre Mor
Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Gustavo, Emre, Ozan, Kruse, Tolga, Vedat
Yedekler: Harun, Hasan Ali, Tolgay, Mevlüt, Serdar, Sadık, Zajc, Deniz, Alper, Rami
Dostça ve futbolun bizlere keyif vereceği bir derbi olur inşallah. İyi olan kazansın ...