STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020)
-
Ayrıca, konuyu uzatmak değilde yanlışı doğru olarak gördüğünüz zaman bu insana hakaret olarak algılanıyor. Şakaysa komik değilse daha da komik.
Bir Milli takım teknik direktörü düşünün...
Hakeme küfür eder tüy gibi ceza alır şimdi kalkmış 4 maçın haklı olduğunu söylüyor. ÜSTÜNE BASAAA BASAAA SÖYLÜYORUZ TEHTİD EDEN UYARI ÇEKEN İHTAR EDEN ORGANİZE OLMUŞ DİYEN DİREKT SÖYLÜYORUM ERSUN YANAL ZAMANINDA BUNU SÖYLEDİ İSTEYEN VİDEOLAR VAR SADECE ODA DEĞİL. Bşkanlırınız artık hangi takımın taraftarıysanız ve siz ne hikmetse ceza yemediniz EĞER SİZ BU CEZAYA CEZA DİYORSANIZ, sizler apaçık TFF yi işgal etmiş takımlarsınız. Tamamiyle ORTADA olan birşeyi kabul görmüyorsunuz ve biz gülmekle kalıyoruz sadece.
"Fatih Terim değerimiz. Ceza almasını istemem. Ancak yapılan uygulama da en çok Galatasaray'a yaradı. Konuşma hakkı çıktı. Haklı mı haksız konuşması olacağına, hangi saatte bildirildiği konuşuluyor. Koca ülkenin gündemine bak."MİLLİ TAKIM TEKNİK ADAMI MI TFF BASIN SÖZCÜSÜ MÜ BELLİ DEĞİL...
Bu konunun acilen son bulması lazım kimse kimsenin kalbini kırmadan.
-
@td_vedat
@hustundel said in Forum Kuralları - Lütfen Okuyun:FORUM KURALLARI
Lütfen forumlar için olan tüm kuralları okuyun:
- Mesaj yazarken sınırlı sayıda büyük harf kullanmayı ve sınırlı sayıda ünlem işareti kullanmayı deneyin
-
Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Babel, Feghouli, Belhanda, Falcao
Yedekler: Okan, Şener, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık, Adem Büyük, Selçuk İnan, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Emre Mor
Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Gustavo, Emre, Ozan, Kruse, Tolga, Vedat
Yedekler: Harun, Hasan Ali, Tolgay, Mevlüt, Serdar, Sadık, Zajc, Deniz, Alper, Rami
Dostça ve futbolun bizlere keyif vereceği bir derbi olur inşallah. İyi olan kazansın ...
-
Birkaç postu okudum ve şu sonucu çıkardım; kimse, kimseyi kırmak istemiyor ve sakince futbol yorumunu yapmak istiyor ama gördüğüm şu ki, biz, futbolu çok abartıyoruz.
Arkadaşlar, pozisyonları tartışmak doğaldır ama kulüp teknik adamlarının açıklamalarını ya da kulüp başkanlarının açıklamalarını, karşı tarafa saldırırcasına savunmak, bana göre doğru değil.
Şu okuduğum postlar da konunun futbol olması gerekirken, konu ya Fatih Terim ya Ali Koç ya o ya bu ya şu.
Arkadaşlar neden futbol konuşmuyoruz?
Ben size sebebini belirteyim; abartmak.
Dostça, arkadaşça oturup maç izleyemiyor ve yorumlayamıyoruz.
Takımlar, anamız babamız kardeşimiz gibi.
Yahu, bu takımlara olan abartılı bağımlılık ya da fanatiklilik, adına ne derseniz deyin, bu sebeplerden ötürü, taraftarlarımız ölmedi mi?
Burak Yıldırım neden öldü arkadaşlar?
Bu sorum yeni bir konuyu açmak değil, sadece örnek vermek.
Bu taraftarımız, bizim futbola ve futbol takımlarına olan abartımız yüzümüzden öldü.
Ne vardı da, statta, yan yana, iki farklı taraftar olarak oturup maç izleseydik?
Neden maç sonucunda iki farklı taraftar olarak "Güzel maçtı." demek yerine, taraftar öldürmeyi tercih ettik?
Bir insanın canına kıydık.
Şimdi bakıyorum şu postlara, futbol dışında her şey konuşulmuş.
Yazık, çok yazık.
@GS-Ramo-1905
@femeks
@TD_VEDATLütfen futbolu ve futbol takımlarını bu kadar ciddiye almayın ve abartmayın.
Şimdi geliyorum soruma, derbi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben bir Fenerbahçeli olarak, iki takımında kaleciye çok döndüğünü ve eline geçen fırsatları değerlendiremediklerini düşünüyorum.
Ayrıca Falcao da, ofsayt çalınan gol de, ne kadar kaliteli olduğunu gösterdiğini ve Altay' ın da bu yaşında iyi bir derbi çıkardığını düşünüyorum.
İyi forumlar.
-
@Mehmet-Reşat-Nayır Ben direk derbiyi beğenmedim. Ama falcao hakkında dediklerin doğru ayrıca Altay için de sevindim ileride milli takıma yeni bir kaleci yetişiyor sonuçta ve çok iyi yerlere gelecek gibi görünüyor.Sadece biraz zamana ihtiyacı var. Ama dediğim gibi derbiden zevk almadım . İki takım da yenilmekten korkuyormuş gibi oynadı. O yüzden beraberlik oldu. Keşke birbirlerine ezeli iki rakip gibi değil de normal bir lig maçını oynuyor gibi oynasalar o zaman pozisyonlar daha fazla olurdu. Ve daha zevkli maç olurdu,. Ayrıca Galatasaray bu seneki oyun stili de güzel değil.Ne yapacaklarını bilmiyorlarmış gibi oynuyor
-
@gs-ramo-1905 Ezeli rakip değillermiş gibi oynamamalarının sebebi, oyunculardan kaynaklı olabilir.
Artık ilk on birler çok farklı ve iki takımda bambaşka oyuncular ile oynamaya başladı.
Ezeli rakip gibi görecek oyunculardan birisi Emre B. diyebilirim Fenerbahçe için ama Galatasaray için sadece Fernando M. diyebilirim.
Eski derbilerde adını çok gösteren oyuncular kalmadı artık.
Belki ilerleyen zamanlarda, yeni oyuncular, Türk futbolunu tanıdıkça ve takımları kavradıkça derbilerden keyif almaya başlayabiliriz.
Bu arada Trabzonspor'u tebrik ediyorum.
İnanılmaz bir skor.
Bakalım Beşiktaş kulübünde durumlar ne olacak.
-
Bir Trabzonsporlu olarak takımın ligdeki durumundan memnunum ama oyun olarak aynı şeyi söylemek zor.Hemen her maçta kalemizde golü yiyoruz ve bu ilerleyen zamanlarda bizi sıkıntıya sokabilir.Defansif anlamda mutlaka takımın bir gelişme göstermesi gerekiyor.
-
Galatasaray’ın ligin ilk yarısındaki tüm golleri
-
Maç hakkında yorum yapmayacağım galatasaraylı olarak mutluyum o yüzden de tüm Galatasaraylı arkadaşlarımı kutlarım umarım yolun sonu şampiyonluk olur
-
İyi oynamadıktan sonra galibiyet alsak ne olucaktı illaki birgün yenilecektik o da dünmüş işte.İyi oldu bize takımın kendine çeki düzen vermesi için böyle bir şey gerekiyordu inşallah yetkililer düzenlemelere giderler de bizde artık gerçekten zevk alarak izleriz Fenerbahçeyi.
Şunu da unutmayalım ki Galatasaray'ın en büyük serveti Fenerbahçe'dir Fenerbahçe'nin de Galatasaray .Aralarında ki rekabet onları bu safhalara getirdi. -
-
@GS-Ramo-1905 said in STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020):
Maç hakkında yorum yapmayacağım galatasaraylı olarak mutluyum o yüzden de tüm Galatasaraylı arkadaşlarımı kutlarım umarım yolun sonu şampiyonluk olur
Ben Allah'ın izniyle olacağımızı düşünüyorum. Fatih hocaya kaçacak diyen eski dostlar vardı zamanında, bekleyin görün kim kaçacak demiştim, şu an durum vaziyet ortada. İmparator tahttan inmek istemedikçe hiç bir güç onu tahttan indiremez Mayıslar bizim inşallah.
-
Kritik maça saatler kaldı, umarım Galatasaray sorunsuz atlatır.
-
Ligi özledim