ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Oruç oruç nasıl takımla ilgilenecez ya
-
This post is deleted!
-
@TezcanReis55 reis ben oyunculara maç günü çocuk orucu tutturuyorum. iş daha önemli
-
@ceysın45 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@TezcanReis55 reis ben oyunculara maç günü çocuk orucu tutturuyorum. iş daha önemli
Reis sen nasıl çocuk orucu tutturuyon
-
Yaşama emeğiyle değer katan, alın ve akıl teriyle kazanan herkesin 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun.
-
Merhaba beyler .Ekibimi motive etmek için aylık başarım sistemine girdim .Nasıl olmuş sizce
-
-
İyi günler herkese
Allah tüm oruc tutanların orucunu kabul etsin İnşAllah -
-
Hayırlı Cumalar herkese
-
-
Bazı kullanıcıların profiline girdiğimde "OSMTC 3" gibi liglerde olduklarını görüyorum zannımca bunlar sanırım forumda düzenlenen özel turnuvalar .Bunlara nasıl katılabiliyorum bir kriter var mı ? Ulaşabileceğim başlık paylaşırsanız sevinirim
-
@TezcanReis55 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Bazı kullanıcıların profiline girdiğimde "OSMTC 3" gibi liglerde olduklarını görüyorum zannımca bunlar sanırım forumda düzenlenen özel turnuvalar .Bunlara nasıl katılabiliyorum bir kriter var mı ? Ulaşabileceğim başlık paylaşırsanız sevinirim
Forumda düzenlenen böyle bir turnuva bulunmamaktadır. Türk menajerlerin kendi aralarında düzenlediği turnuvalardan biri olabilir sosyal medya kanalları üzerinden organize oluyorlar genelde.
-
iyi gunler herkese
-
Fantezi liginin geri gelme ihtimali varmi acaba? Birçok kişinin oyunu oynama sebebiydi.
-
@Coachh038 Daha önce bu konu hakkında 2 yada 3 konu açtım ama sürekli böyle bir planın olmadığı söylendi gelmesi çok zor dostum
-
Yakin zamanda 3k boss coins odulu verdigini iddia eden gorevlerden yapan oldumu ve gorevi yapinca boss coins geldimi?
-
@Coachh038 Uygulama içi satın alma göreviyle aldım ben