ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@Yaka138 Hileye girebilir burada açıklamayalım. 
- 
Yaşama emeğiyle değer katan, alın ve akıl teriyle kazanan herkesin 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun.   
- 
Merhaba beyler .Ekibimi motive etmek için aylık başarım sistemine girdim .Nasıl olmuş sizce   
- 
Sabahı şerifleriniz hayrolsun beyler 
- 
İyi günler herkese 
 Allah tüm oruc tutanların orucunu kabul etsin İnşAllah 
- 
- 
Hayırlı Cumalar herkese  
- 
- 
Bazı kullanıcıların profiline girdiğimde "OSMTC 3" gibi liglerde olduklarını görüyorum zannımca bunlar sanırım forumda düzenlenen özel turnuvalar .Bunlara nasıl katılabiliyorum bir kriter var mı ? Ulaşabileceğim başlık paylaşırsanız sevinirim  
- 
Bazı kullanıcıların profiline girdiğimde "OSMTC 3" gibi liglerde olduklarını görüyorum zannımca bunlar sanırım forumda düzenlenen özel turnuvalar .Bunlara nasıl katılabiliyorum bir kriter var mı ? Ulaşabileceğim başlık paylaşırsanız sevinirim  @TezcanReis55 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Bazı kullanıcıların profiline girdiğimde "OSMTC 3" gibi liglerde olduklarını görüyorum zannımca bunlar sanırım forumda düzenlenen özel turnuvalar .Bunlara nasıl katılabiliyorum bir kriter var mı ? Ulaşabileceğim başlık paylaşırsanız sevinirim  Forumda düzenlenen böyle bir turnuva bulunmamaktadır. Türk menajerlerin kendi aralarında düzenlediği turnuvalardan biri olabilir sosyal medya kanalları üzerinden organize oluyorlar genelde. 
- 
iyi gunler herkese 
- 
Fantezi liginin geri gelme ihtimali varmi acaba? Birçok kişinin oyunu oynama sebebiydi. 
- 
@Coachh038 Daha önce bu konu hakkında 2 yada 3 konu açtım ama sürekli böyle bir planın olmadığı söylendi gelmesi çok zor dostum 
- 
Yakin zamanda 3k boss coins odulu verdigini iddia eden gorevlerden yapan oldumu ve gorevi yapinca boss coins geldimi? 
- 
Yakin zamanda 3k boss coins odulu verdigini iddia eden gorevlerden yapan oldumu ve gorevi yapinca boss coins geldimi? @Coachh038 Uygulama içi satın alma göreviyle aldım ben 
- 
@Coachh038 Uygulama içi satın alma göreviyle aldım ben @SirFearless en ucuz seyi alsakta ödül veriyormu bide kac boss coins kazandın hangi görevdi söyleyebilir misin ? 
- 
İyi geceler 
- 
Beyler bu WNT turnuvası ilk kez hangi yılda düzenlenmiş ve hangi ülke kazanmış bilgisi olan varmı,varsa yardımcı olursunuzsa sevinirim 
- 
@SirFearless en ucuz seyi alsakta ödül veriyormu bide kac boss coins kazandın hangi görevdi söyleyebilir misin ? @Coachh038 kesinlikle veriyor. AFK arena idi sanırım.