Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
Wyniki końcowe grupy B
-
PPG 2020 - Runda 1 - Grupa F - Podsumowanie
Gratulację dla Triumfatorów, ale i dla każdego gracza, za podjęcie rękawic i czystą sportową rywalizację. Powodzenia w kolejnej rundzie, bo przygoda z PPG się jeszcze nie zakończyła. Przygodo trwaj wiecznie!
-
PPG 2020 - Runda 1 - Grupa F - Zapomniałem o ostatniej kolejce
-
@Lolson32 jak to zrobił hehe w ostatniej kolejce wskoczył jako lider gratki.
Ja broniłem w tym ścisku cała ligę tego 7 miejsca i 2 spotkania pod koniec mnie posadzili na 8 mega zacięta liga, dzięki panowie -
Gdzie zapisujemy się na drugą rundę? Tutaj czy w innym temacie?
-
@Łukasz-Wolski Do końca turnieju wszystko będzie w tym temacie
Dziś będzie tutaj podsumowanie Rundy 1.
Jutro podam czas podania składów oraz jaka grupa ma jakie cele w 2 Rundzie. -
Klasyfikacja punktowa po pierwszej rundzie:
-
@Mati-Colchoner za puchar to ja poproszę 6 nie 4 pkt
-
@Seba191995 Dzięki, poprawione
-
Z ciekawości zapytam - za co dostawało się punkty bonusowe?
-
@Fajresss @Damiś27 said in Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020):
c) Punkty grupy to suma wszystkich zdobytych punktów przez wszystkie drużyny we wszystkich ligach oraz punkty bonusowe:
- zdobywca pucharu +6 pkt, drugi finalista +4 pkt, +2 pkt półfinaliści którzy nie weszli do finału;
- 3 punkty - jako dodatkowy bonus za wygranie ligi
- 1 pkt - za każde miejsce powyżej celu, -1 pkt za miejsce poniżej celu
- np. menedżer z celem 7 jak ukończy ligę na miejscu 4 dostaje +3 pkt.
- Punkty karne: za wzięcie drużyny innej z tym samym celem -1pkt, za wzięcie drużyny z innym celem -3pkt. W tabeli zostaje cel i zespół jaki miał wziąć.
-
Klasyfikacja punktowa po pierwszej rundzie
-
=
-
Sprawy dotyczące turnieju:
Klasyfikacja generalna czy medalowa nie jest ostateczna. Jest to bardziej sprawy informacyjne z przebiegu rundy. Przykładowo tabela Ekstraklasa w grudniu poznajemy Mistrza Polski jesieni / zimy. Jak wszyscy znamy wszystko jest jeszcze możliwe.
Użyliśmy tej tabelki z sytuacji PE vs PAM. Jednak na forum nie mamy 1 Rundy z 1 grupy co mogło wiązać się z problemami. Powiem szczerze żeby zawsze gracze, starali się robić screeny i w miarę możliwości było wszystko wstawiane na forum. Patrząc jako uczestnik PPG, a MPG czy WCC itp jest zdecydowanie łatwiej, bo liczymy. Każdego z nas jest to interes żeby wszystko było.
Powinna być użyta taka tabelka:
Start 2 Rundy: 03.08.2020
Jutro więcej Informacji o 2 Rundzie
-
Pięknie, bardzo profesjonalnie to wygląda ale takie pytanko mam. Czemu nie ma mnie z Only Dybi na pierwszym miejscu z sumą punktów 146 w Najlepsza 2 -Top 2 ??
? -
@Josue-Antonio
d) Grupa może zdobyć tylko 1 nagrodę / tytuł (jedno 1 miejsce) oraz 3 razy stanąć na podium
Polish Sparta znajduje się na podium w kategoriach: Top10, Top8 oraz Top6 -
@Mati-Colchoner Ok, dzięki za odpowiedź. Co za przejaw nieprofesjonalizmu z mojej strony:)