Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
Pięknie, bardzo profesjonalnie to wygląda ale takie pytanko mam. Czemu nie ma mnie z Only Dybi na pierwszym miejscu z sumą punktów 146 w Najlepsza 2 -Top 2 ??
? -
@Josue-Antonio
d) Grupa może zdobyć tylko 1 nagrodę / tytuł (jedno 1 miejsce) oraz 3 razy stanąć na podium
Polish Sparta znajduje się na podium w kategoriach: Top10, Top8 oraz Top6 -
@Mati-Colchoner Ok, dzięki za odpowiedź. Co za przejaw nieprofesjonalizmu z mojej strony:)
-
Któryś z organizatorów to na pewno matematyk z zawodu lub jest w posiadaniu skomplikowanego systemu obliczeniowego Sporo czasu i wysiłku włożonego, szacunek i podziękowania
-
Wrzucam aktualne logo grupy, przy następnym podliczeniu proszę o aktualizację.
-
@daroo933 heh też spoko macie nowe logo
-
Polish Legends Academy również posiada nowe logo. Proszę o aktualizację.
-
Podawanie składów na podstawie grafiki wyżej
Przykład:Puchar Polski Grup 2020 - Runda 2
Grupa: EkstraklasaSkład: 2x10
Cel 1 - Zbigniew Boniek
Cel 1 - Robert Lewandowski
Cel 3 - Kazimierz Deyna
Cel 3 - Lucjan Brychczy
Cel 3 - Jakub Błaszczykowski
Cel 5 - Grzegorz Krychowiak
Cel 5 - Jacek Bąk
Cel 5 - Łukasz Piszczek
Cel 7 - Michał Żewłakow
Cel 7 - Jan TomaszewskiPM: brak
lub
PM: Robert Lewandowski - 2 Runda
PM: Michał Żewłakow - 2 Runda
PM Jakub Błaszczykowski - 2 Runda
Puchar Polski Grup 2020 - Regulamin (PPG 2020)
Start 2 Rundy: 03.08.2020
Czas podawania składów: 29.07.2020 - 31.07.2020
-
W jakiej lidze gramy druga rundę? W tej samej czy jakaś zmiana?
-
@Łukasz-Wolski Zagramy w innej lidze też 14 zespołowej, będzie to rzadka liga
Podam ją w sobotę razem z składami (podsumowanie) -
@Wojtyn84 Runda 2: Liga bez transferów, dostępny lekarz, prawnik i analityk (szpieg), z treningami, możliwością rozgrywania meczów towarzyskich, oraz z rozbudową stadionu
-
Puchar Polski Grup 2020 - Runda 2
Grupa: Polish Legends Academy 2:Skład: 2x4
cel 4 @10Ryba10
cel 7 @Molson88
cel 10 @Szymon-Orlak(C)
cel 10 @Bartishio_V8PM: brak
-
A mógłbym spytać co stoi na przeszkodzie żeby podać ligę w której zagramy wcześniej niż w sobotę ( to jest dzień po terminie zgłoszeniu przez grupy celów) Nie chce wyjść na czepialskiego ale nie sądzicie że podanie ligi mogło by ułatwić zadanie sporządzając strategię doboru celów przez grupę, ja uważam że tak, Więc co za tym idzie znajomość ligi przez jednych i nieznajomość drugich jest przejawem pewnego rodzaju niesprawiedliwości ale może to zbyt śmiała teza:)
-
@Josue-Antonio Dokładnie popieram również chciałbym wiedzieć jaka to liga aby dobrać odpowiednio skład. Ale najwidoczniej to tajemnica czyli szykuje się jakaś bomba
-
Puchar Polski Grup 2020 - Runda 2
Grupa: Legia WarszawaSkład: 2x2
cel 1 @Łukasz Wolski
cel 10 @Bartek MuzykPM: Łukasz Wolski, Bartek Muzyk
-
@Josue-Antonio @daroo933 Macie info, że liga będzie 14-osobowa, tak samo jak w Rundzie 1, więc chyba wiadomo, że cele też będą takie same
-
@Ochowiak Troszkę to śmieszne jak to czytam
Wydaje mi se ze menadżerowie chcą bardziej poznać różnicę wartości kadr, aby się dostosować do odpowiedniego rozłożenia danych celów ( Jeden jest mocniejszym taktykiem w defensywie, drugi w ofensywie, nikt nie gra tak samo).
Dlaczego grupa i akademie, gdzie należy organizator ma mieć ta wiedzę a inne grupy nie, grajmy fer play , wystarczy napisać jaka liga, a nie od słowa do słowa zaczniemy pisać biblie