Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
Wrzucam aktualne logo grupy, przy następnym podliczeniu proszę o aktualizację.
-
@daroo933 heh też spoko macie nowe logo
-
Polish Legends Academy również posiada nowe logo. Proszę o aktualizację.
-
Podawanie składów na podstawie grafiki wyżej
Przykład:Puchar Polski Grup 2020 - Runda 2
Grupa: EkstraklasaSkład: 2x10
Cel 1 - Zbigniew Boniek
Cel 1 - Robert Lewandowski
Cel 3 - Kazimierz Deyna
Cel 3 - Lucjan Brychczy
Cel 3 - Jakub Błaszczykowski
Cel 5 - Grzegorz Krychowiak
Cel 5 - Jacek Bąk
Cel 5 - Łukasz Piszczek
Cel 7 - Michał Żewłakow
Cel 7 - Jan TomaszewskiPM: brak
lub
PM: Robert Lewandowski - 2 Runda
PM: Michał Żewłakow - 2 Runda
PM Jakub Błaszczykowski - 2 Runda
Puchar Polski Grup 2020 - Regulamin (PPG 2020)
Start 2 Rundy: 03.08.2020
Czas podawania składów: 29.07.2020 - 31.07.2020
-
W jakiej lidze gramy druga rundę? W tej samej czy jakaś zmiana?
-
@Łukasz-Wolski Zagramy w innej lidze też 14 zespołowej, będzie to rzadka liga
Podam ją w sobotę razem z składami (podsumowanie) -
@Wojtyn84 Runda 2: Liga bez transferów, dostępny lekarz, prawnik i analityk (szpieg), z treningami, możliwością rozgrywania meczów towarzyskich, oraz z rozbudową stadionu
-
Puchar Polski Grup 2020 - Runda 2
Grupa: Polish Legends Academy 2:Skład: 2x4
cel 4 @10Ryba10
cel 7 @Molson88
cel 10 @Szymon-Orlak(C)
cel 10 @Bartishio_V8PM: brak
-
A mógłbym spytać co stoi na przeszkodzie żeby podać ligę w której zagramy wcześniej niż w sobotę ( to jest dzień po terminie zgłoszeniu przez grupy celów) Nie chce wyjść na czepialskiego ale nie sądzicie że podanie ligi mogło by ułatwić zadanie sporządzając strategię doboru celów przez grupę, ja uważam że tak, Więc co za tym idzie znajomość ligi przez jednych i nieznajomość drugich jest przejawem pewnego rodzaju niesprawiedliwości ale może to zbyt śmiała teza:)
-
@Josue-Antonio Dokładnie popieram również chciałbym wiedzieć jaka to liga aby dobrać odpowiednio skład. Ale najwidoczniej to tajemnica czyli szykuje się jakaś bomba
-
Grupa: Legia WarszawaSkład: 2x2
cel 1 @Łukasz Wolski
cel 10 @Bartek MuzykPM: Łukasz Wolski, Bartek Muzyk
-
@Josue-Antonio @daroo933 Macie info, że liga będzie 14-osobowa, tak samo jak w Rundzie 1, więc chyba wiadomo, że cele też będą takie same
-
@Ochowiak Troszkę to śmieszne jak to czytam
Wydaje mi se ze menadżerowie chcą bardziej poznać różnicę wartości kadr, aby się dostosować do odpowiedniego rozłożenia danych celów ( Jeden jest mocniejszym taktykiem w defensywie, drugi w ofensywie, nikt nie gra tak samo).
Dlaczego grupa i akademie, gdzie należy organizator ma mieć ta wiedzę a inne grupy nie, grajmy fer play , wystarczy napisać jaka liga, a nie od słowa do słowa zaczniemy pisać biblie -
@Ochowiak Albo to przejaw ignorancji albo całkowity brak zrozumienia problemu. Nie przyszło mi to łatwo ale domyśliłem się, że w lidze 14 osobowej próżno szukać celu 16. Zdaje sobie sprawę że cele będą identyczne jak w poprzedniej lidze, ale prowadzenie zespołu z takim samym celem w różnych ligach nie jest takie samo. Ciężko porównać KR Rejkjavik (cel 1) do Liverpoolu ( również cel 1). Nie chce się rozwodzić, spłycając temat i chcąc być maksymalnie precyzyjny chodzi mi o różnicę wartości zespołów w lidze. Ale w sumie jeśli to tak strzeżona tajemnica to szanuję decyzję tym bardziej że mamy na tyle mocny skład że niezależnie kto z Nas zagra jakim celem nie zrobi to większej różnicy
-
@Josue-Antonio @Seba191995 @daroo933 Chce wspomnieć że jestem moderatorem forum PL czy jak reszta chłopaków.
Naszym zadaniem między innymi przestrzeganie fair play i nie tylko innych graczy, ale również nas.
Czy spotkałem się że organizator robił pod siebie niestety tak, ale nie był członkiem wsparcia OSM i zawsze będę się sprzeciwiał takim działaniom.Wyjaśnienie jest mega proste, Jesteśmy w okresie pomiędzy sezonami i można powiedzieć okresie bardzo nietypowym ze względu na przedłużeniem sezonów oraz małą przerwą pomiędzy nimi.
Wielokrotnie miałem sytuację w czasie pomiędzy sezonami były zmiany wartości i graczy o tym co piszesz. Dla mnie jeszcze gorszą rzeczą w tym czasie jest zmiana celów, zmiana drużyn (awanse i spadki),
Organizator zawsze musi sobie zadawać co by było gdyby? Sam nie jestem pewien czy zagramy w tej lidze, bo ja mogę planować jak zawsze a tu zmiana i problemy.Ja chce uniknąć problemów, a przynajmniej się staram, bo zawsze coś nieprzewidzianego może się stać.
-
@Damiś27 rozmowa o wszystkim i o niczym.
Wy jako moderatorzy macie takie infa odgórnie, sam nim kiedyś byłem. Również wnisokujecie, lub ktoś z was, może się zajmować aktualizacja ligi, nie rb to osm, a właśnie ludzie z e staffu moderatorzy itd... chyba że coś się zmieniło...
Dziś podamy składy.
Temat uważam za zamknięty jeśli chodzi o Spartę, już nie będziemy drążyć. -
Grupa : Polish Legends Academy
Skład : 2 x 10
Cel 1 : @Nawałka_57
Cel 4 : @Damian_Skinek
Cel 4 : @DonPalbo
Cel 4 : @Krazo1tv
Cel 7 : @Lolson32
Cel 7 : @Koło-Manolo
Cel 10 : @kot-222