[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@pimus1910 sprawdzimy i ocenimy, ale to już od następnej kolejki
-
@Stefan-Joptwojmać Polish Warriors 112 ten numer to kłopoty xD I SL w końcu 200 pkt osiągnięte Walka łeb w łeb
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
No i zonk :face_palm_tone1: Nie wiem jak ja to zrobiłem,ale kupiłem dzisiaj zawodnika i zagrał z borynkiem chyba przez to weselicho mi sie cyferki w oczach pomieszały będzie kolejna kara dla PEOj chyba będzie więcej kar, bo widzę innych menago, którzy zrobili dokładnie tak samo jak Ty.
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Borynek czemu mi bramkarza sprowokowałeś
Taka taktyka
ale, przed zejściem do szatni zdążył zaczarować bramkę -
Dziś nie mogę być na symulacji także wszelkie tabelki, sprawy itp będę załatwione jutro, jak ktoś może to niech wstawi wyniki.
-
@Stefan-Joptwojmać Żaden problem :thumbsup_tone1:.
-
-
Pomału przestaję ogarniać tą grę, rozumiem że przy dużej przewadze przegrywam jeden mecz na kilka rozegranych, ale nie większość.
Gratuluję cogito, dawno mnie nikt tak nie wkurzył jak ty wczoraj
-
Z tego co widzę, będą kary. Wrzucę za niedługo tabelkę uwzględniającą wszystkie kary..
-
Czy wiedzieliście że zawodnicy którzy są na treningu mogą grać w pierwszej 11.
Dzisiaj nie ustawiłem 11 , po prostu nie zdążyłem.
I gra wystawiła mi wszystkich zawodników którzy byli na treningi
od jutra nie ustawiam składu. lepiej mi idzie jak komputer sam decyduje -
@Dovco_HandF @sniki26 @ToomAnyWays
Niestety pierwsza runda pod tym względem była znacznie lepsza, w drugiej sypnęło karami, ale trzeba to przyjąć i nie robić więcej błędów. Przykra sprawa, bo Husaria ucierpiała najbardziej, ale mam nadzieję, że pozbierają się i będą walczyć dalej.
-
@Stefan-Joptwojmać Ciekawie to wygląda :thinking:.
-
@Dovco_HandF said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Ciekawie to wygląda :thinking:.
Nic na to nie poradzę, że czytanie ze zrozumieniem kuleje.. nie będą co rundę do każdego z osobna pisał i przypominał.
Swoją drogą to też oznaka obecnych czasów.. nie chcę nikogo obrazić, ale znaczna część osób robi coś bezmyślnie.. a te kary w jakimś stopniu potwierdzają moją tezę.
-
@Stefan-Joptwojmać Mogło byc tak, że jeden się zapomniał, a kilku pomyślało, że już można i nastąpiła rzeź niewiniątek :thinking:.
-
Przez te kary, trochę mniej emocji się zrobiło, ale jak widać w tym turnieju wszystko można odrobić, więc jeszcze nic straconego dla żadnej z grup.