[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@gizzii82 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Pytanko można już robić pozostałe transfery
Po 15 kolejce ligowej. Dziś gramy puchar, jutro gramy właśnie 15 kolejkę ligową. Po jutrzejszej symulacji można zrobić 2 dodatkowe transfery. Stosowna informacja pojawi się w tym temacie:)
-
@sniki26 @Dovco_HandF @ToomAnyWays
Prosiłbym wszystkich kapitanów o przypomnienie swoim grupom o przypomnienie, że transfery można robić dopiero po jutrzejszej symulacji.
@cogito dziś zrobił transfer. Zawodnik nie podniósł umiejętności ani nie zagrał jeszcze w meczu, więc jak poprzednio karę zawieszamy na tych samych zasadach.
-
@Stefan-Joptwojmać OK :thumbsup_tone1:
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@sniki26 @Dovco_HandF @ToomAnyWays
Prosiłbym wszystkich kapitanów o przypomnienie swoim grupom o przypomnienie, że transfery można robić dopiero po jutrzejszej symulacji.
@cogito dziś zrobił transfer. Zawodnik nie podniósł umiejętności ani nie zagrał jeszcze w meczu, więc jak poprzednio karę zawieszamy na tych samych zasadach.
W terminarzu zobaczyłem, że graliśmy wczoraj 15 kolejkę, więc po rozegraniu meczu zakupiłem zawodnika. Zawodnik trenował i podniósł umiejętności także możecie walić kary.
-
Dzięki za uczciwość. W tym wypadku kary zawiesić nie możemy, by być uczciwym w stosunku do grupy PE. W tym wypadku będzie to kara tylko -5 pkt ze względu, że zmieniliśmy wysokość kary z -15 do -5.
-
@cogito wygrywa z chęcią wygrania za wszelką cenę - piękna postawa, godna naśladowania cogito :clap_tone2:.
-
Sportowa rywalizacja w piłce jest najpiękniejsza :fingers_crossed:. Brawo @cogito
-
2 ludzi z PE i 2 ludzi z H_PL awansowało do półfinałów :clap_tone1:
-
-
Nam ten turniej w ogóle nie wychodzi, PE niebawem zaczyna czwartą setkę, a my jeszcze 3 nie otworzyliśmy.......
-
@Stefan-Joptwojmać
bo pić trzeba umić -
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
bo pić trzeba umićHahaha gdyby to był turbokozak to przyznałbym Ci dodatkowe punkty, bo zanim wysłałem post to identyczne skojarzenia miałem!
-
-
Można dokupić 2 zawodników! Za ok godzinkę dodam tabelki.
-
@Stefan-Joptwojmać
No i zonk :face_palm_tone1: Nie wiem jak ja to zrobiłem,ale kupiłem dzisiaj zawodnika i zagrał z borynkiem chyba przez to weselicho mi sie cyferki w oczach pomieszały będzie kolejna kara dla PE -
@Stefan-Joptwojmać czyli już można bez przypału kupować, tak?
-
@ToomAnyWays
Teraz już tak