🌍 ⚽ Inne piłkarskie ligi świata
-
Maradona? Dobry był zawodnik palił i pił ale miał pokrętło w nogach tak już jest że grzeczni w sporcie nie wygrywają. Ja pamiętam trochę inną akcję z Diego na mistrzostwach świata podczas meczu Argentyny z Wlochami kiedy to Maradona otrzymał boksa na zęby od brutalnego obrońcy Claudio Gentile podczas gdy sędzia był zajęty ustawianiem muru no i jego bramka w meczu z Anglią gdzie przedryblował 5 zawodników i bramka
-
@maloba
Niestety, nie ma już tak wielu zawodników takich takiego typu, jak oni właśnie, ale jeszcze czasem się zdarzają tacy piłkarze :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Teraz wszedzie sa kamery mikrofony i co dziwne coraz wiecej aktorstwa .. Licze na wprowadzenie powtorek i karanie za wymuszanie dyskusje i symulowanie !
-
@maloba
Też jestem za tym, może dzięki wprowadzeniu tych powtórek tej całej symulacji będzie mniej :fingers_crossed:. -
@Byku-Duma-Warmii a Paolo Maldini? Całe życie i kariera poświęconą AC Milan.nie powiem żebym jakoś szczególnie lubił gościa,jednak kto w obecnych czasach gra dla jednego klubu?Chyba nikt.
-
@huzar-shakir
Totti -
@huzar-shakir
Dlatego właśnie napisałem, że jeszcze tacy się zdarzają, a mam właśnie przykład taki we Włoszech. Odpowiednio Paolo Maldini oraz Francesco Totti :slight_smile:. Tacy zawodnicy są najlepsi -
@pimus1910 jasne.Totti.Nie zapomniałem...Maldini-siła spokoju.Totti-Stary narwaniec.
-
@huzar-shakir
Iniesta, Busquets no i Messi -
@pimus1910 problem w tym,że się z Tobą nie zgodzę.Maldini to wychowanek Milanu.Iniesta zaczął od Albacete.Busquets i Messi też nie są wychowankami Blaugrany.
-
@huzar-shakir
Racja-moj błąd no to pozostaje Totti blisko takiego wyczynu byli Xavi i Gerrard jednak tutaj niezrozumiałe decyzję zarządów odebrały im to.. -
Ogólnie z tych grających jeszcze piłkarzy, niestety mało już zostało takich, którzy całą swą karierę spędzili w jednym zespole.
-
@mihau1878 ...przykro mi,ale Ryan Giqqs to wychowanek lokalnego rywala Manchester City....Gary Neville owszem.Cała kariera spedzona w MU.
-
@mihau1878
Dobrze, że w końcu się przełamał, nie dość, że pomógł drużynie zdobyć mistrzostwo Belgii :flag_be: to jeszcze ma odskoczyć na bramki swoim rywalom w walce o tytuł króla strzelców .A tutaj mistrz Rosji:flag_ru: - Spartak Moskwa, który zdobył te trofeum po raz w historii swego klubu po latach przerwy.
Tutaj szalona radość zawodników oraz kibiców po zdobyciu mistrzostwa :slight_smile:
-
@mihau1878
Czytałem o tym na FB. Podobno badają już tą sprawę czy czasem nie było tak żadnych nieprawidłowości.