🌍 ⚽ Inne piłkarskie ligi świata
-
@Byku-Duma-Warmii Ja też tego nie rozumiem :thermometer_face:.
-
@Dovco_HandF
Oj ta polityka transferowa naszych polskich zespołów woła o pomstę do nieba . -
@mihau1878
Szkoda, że nie chce trenować żadnej drużyny w Europie :(. -
Warte dodania jest to, że od minuty Francja :flag_fr: grała w osłabieniu po czerwonej kartce dla Raphaela Varane. Także jeszcze większe brawa należą się tej drużynie.
-
@Byku-Duma-Warmii
Dokładnie-wychwycone w systemie Var. Ale patrząc na powtórki czy za takie coś czerwo? Niby wychodził na czystą,ale czy to zagranie było z premedytacją? Watpie -
@pimus1910
Też się właśnie dziwiłem, że za coś takiego jest czerwona kartka, początkowo dostał żółtą, ale potem sędzia jednak dał czerwoną, ale wydaję mi się, że taka na ciągana była, bo niby był kontakt, ale chyba nie na czerwoną kartkę. -
@mihau1878
Nie zła zbierania robi się w tym Fenerbahce graczy, którzy kiedyś grali w dobrych zespołach, kto wie czy w tym sezonie nie będą się liczyć w walce o Mistrzostwo Turcji :flag_tr:. -
-
-
Nie mogłem znaleźć odpowiedniego wątku więc piszę tu
Właśnie dostałem zaproszenie na MŚ 2017 !!! a wy chłopaki?? -
@Przemek-Kaszti i co zamierzasz grać ???
-
@Przemek-Kaszti Brawo
Niedługo zostanie otworzony temat: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/17060/mistrzostwa-świata-osm-2017 -
@huzar-shakir a dlaczego miałbym nie zagrać ???
Spróbuję swoich sił i w tym roku a co wyjdzie zobaczymy -
@Przemek-Kaszti Dziś i jutro są rozsyłane zaproszenia do udziału w MŚ. Wkrótce otworzę właściwy wątek. Tłumaczę pewne rzeczy i prowadzę też normalne życie, a więc to wszystko musi trochę potrwać.
-
@Dovco_HandF dzikie karty będą ???
-
@huzar-shakir @Przemek-Kaszti
Zapraszam do dyskusji we właściwym wątku:
Mistrzostwa Świata OSM 2017